Skip to main content

Cum se va descurca mama fără noi?

Situația în casa noastră este extrem de tensionată în ultima vreme, și asta pentru că băieții (soțul și copilul) au luat decizii foarte importante, care ne dau viețile peste cap și care mie îmi ridică tensiunea. Ca să ne prefacem că nu avem griji, alegem să glumim mult, să facem haz de fiecare situație și de fiecare întâmplare. Uneori ne iese, alteori nu, însă ne înveselim de câte ori încercăm. Pentru cei care nu mă urmăresc pe facebook (nici nu știți ce pierdeți!), voi spune pe scurt că îmi pleacă băieții în Anglia să testeze terenul, să lucreze și să trăiască o vreme acolo, să ia pulsul vieții și să vină cu vești bune (sperăm).

Eu voi rămâne acasă cu Bruno și cu cele patru pisici și voi trăi fiecare clipă sub tensiune, împărțită între grija pentru puiul care își ia prima dată zborul din cuib și cea pentru soțul mereu prea impulsiv, prea agitat, prea entuziast în fața noilor provocări. Am deja planul făcut: voi scrie, voi citi mult, îmi voi plimba câinele, mă voi juca alături de pisicuțe,

 voi încerca să păstrez casa cât mai curată, voi visa și voi face planuri de viitor în funcție de veștile pe care băieții mi le vor trimite.

Ciudat este că amândoi, în loc să privească spre multele provocări care îi așteaptă, se gândesc numai la mine, speriați de faptul că îmi va fi tare greu de una singură. Așa s-a ajuns la scurta, dar elocventa discuție pe care am dezvăluit-o zilele trecute pe facebook și pe care astăzi o așez pe blog, ca nu cumva să o pierd.

-Nu știu cum se va descurca mama fără noi. Tare mă tem că o găsim moartă de foame.

-Și frigiderul plin de cărți, a completat soțul.

Comments
 • Matilda June 12, 2017 at 9:49 pm

  Când scrii, timpul trece foarte repede şi când citeşti nu te simţi singur. 🙂 Iar alături de patru pisici şi un câine n-ai cum să te plictiseşti. Şi, fiindcă va trebui să-ţi hrăneşti prietenii blănoşi, îţi vei aduce aminte că trebuie să mănânci şi tu! 😀
  Adică ai avut deja grijă să n-ai griji! 🙂

  • Vienela June 13, 2017 at 8:24 am

   Ce simple par lucrurile expuse in acest fel. Trebuie sa le arat si baietilor comentariul tau, sa se linisteasca. Eu nu m-am priceput sa spun in putine cuvinte atatea lucruri. :)))

 • Poteci de dor June 13, 2017 at 8:54 am

  Trebuie să le demonstrezi că te descurci cum nici n-ar bănui 😉

  • Vienela June 13, 2017 at 8:59 am

   Acesta este planul principal si sper sa ma pot tine de el. 😀

 • A înflorit catalpa | Iubesc Viaţa June 13, 2017 at 10:49 am

  […]  dar și să prezint lumii un copac care abia acum începe să atragă atenția prin această zonă. Voi reveni cu un update de îndată ce voi gasi timp să mă ocup de el. Gata, are pagină de facebook: Catalpa din fața blocului. Legat de copăcelul care a devenit copac într-un timp extrem de scurt, iată cum a reușit să stârnească râsul a doi oameni încordați de griji: […]

 • Claudia June 13, 2017 at 12:58 pm

  Bărbații ăştia cred că se opreşte universul fără ei. 😃

  • Vienela July 25, 2017 at 9:41 am

   😀 Ha, ha, chiar asa! Au plecat de o luna si inca ma mai intreaba zilnic daca am mancat, daca am ceva prin frigider… :)))

 • Claudia June 13, 2017 at 1:00 pm

  Succes băieților! Şi ție 😚

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.