Mi s-a spus, inca de cand am nascut copilul, ca voi avea nevoie de o pompa de san electrica dubla care sa imi usureze viata. Pe atunci nu stiam mare lucru despre nastere si alaptare, dar am inceput sa ma informez si am aflat ca ideal ar fi, daca tot imi cumpar o pompa de san, sa fie de la Spectra, poate cel mai cunoscut si apreciat brand din Statele Unite ale Americii si Australia. Pompele de san Spectra au un rol foarte important cand vine vorba despre stimularea lactatiei, stocarea laptelui, hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur, dar si a celor care au probleme de atasare la san si extragerea laptelui in exces pentru golirea sanilor. 

Ceea ce m-a convins sa imi cumpar o pompa de san electrica dubla de la Spectra au fost exact caracteristicile care au adus-o pe culmile succesului: in primul rand sunt sigure si igienice (au un sistem de protectie care poate rduce considerabil riscul de contaminare a laptelui), sunt confortabile (spre deosebire de alte pompe, cele de la Spectra au un design conceput special pentru ca mama sa nu aiba dureri in timpul extragerii laptelui), sunt silentioase (pot fi folosite fara teama chiar si in camera unde doarme bebelusul), toate componentele care vin in contact cu laptele sunt confectionate dintr-un plastic care nu contine BPA, sunt inovative si practice (ofera mamei posibilitatea de extragere a laptelui din ambii sani simultan, au acumulatori reincarcabili si putere ajustabila) si, nu in ultimul rand, sunt singurele pompe profesionale de pe piata care au preturi accesibile.

Pentru ca le apreciez si vreau ca lumea sa afle despre ele, tin sa va informez ca Spectra a adus si in Romania patru modele de pompe de san electrice duble: modelul S2, modelul 9+, modelul DEW 350 si modelul M1. Fiecare mamica isi va alege modelul pompei de san in functie de necesitatile pe care considera ca le are, dupa ce s-a documentat in prealabil in legatura cu caracteristicile fiecarei pompe in parte. Astfel, pentru mamicile care aleg sa se intoarca repede la serviciu, se recomanda un model care sa fie usor de transportat, silentios si eficient din punct de vedere al timpului (Spectra 9+ sau Spectra M1). Aceleasi doua modele sunt recomandate si mamicilor care vor folosi pompa de san doar ocazional.

Pentru mamele care au nevoie sa extraga lapte in scopuri medicale (pentru hranirea copiilor nascuti prematur sau pentru a creste productia de lapte), este recomandata folosirea unei pompe profesionale, asa cum este Spectra S2 (aceasta necesita conectare la priza) sau chiar modelul Spectra DEW 350, o pompa eficienta si puterica. Pentru mai multe detalii despre pompele de san electrice duble de la Spectra si despre cum se alege o pompa de san, puteti intra pe site-ul spectrababy.ro.

pompe-spectra

450546933-300x300