Ajuns la ediţia cu numărul 37, jocul happy weekend este la un pas de a începe. Dar înainte de a ne bucura de acest sfârşit de săptămână, vreau să vă povestesc   prin ce necaz am trecut. Dimineaţă, când am vrut să văd ce s-a mai scris prin online, nu mi-am mai găsit în calculator feedreaderul unde aveam salvate peste 100 de bloguri. A făcut Mihai al meu o vrajă în această noapte şi a reuşit să mi-l şteargă. Nici nu am curaj să mă gândesc cât îmi va lua să repar această greşeală.

Ce poţi face cu o perucă blondă? O poţi folosi pentru a participa la emisiunea Te pui cu blondele (oare mai există?), poţi merge la un bal mascat, dacă nu vrei să fii recunoscută sau o poţi transforma în mop.

 

 

Blugii vechi de care v-aţi plictisit pot înfrumuseţa un colţ al casei, conferindu-i un aspect unic, dacă îmbrăcaţi ghiveciul unei flori cu ei. Pentru veridicitate, nu uitaţi de pantofii sport.

 

 

Pentru cei care îşi doresc modele noi pe suprafaţa  prăjiturilor, am găsit soluţia cea mai uşoară. Căutaţi prin cufărul bunicii, scoateţi de acolo mileurile de macrame şi procedaţi ca în imaginea de mai jos.

 

 

Porumbeii călători au fost utilizaţi întotdeauna pentru a purta mesaje de dragoste sau ştiri de pe front. Câţi dintre voi ştiu însă de unde s-au inspirat cei care au inventat mesajele electronice?

 

 

Vorbeam acum câteva zile despre cadourile de Crăciun. Am fost ascultată nu doar de voi, ci şi de pisicuţa vecinilor, pe care am surprins-o dimineaţă ciocănind la uşa unui şoricel, dornică să îi ofere un cadou.

 

 

În dărnicia mea fără de margini, pierd ore multe încercând să vă ţin la curent cu noutăţile, să vă anunţ când se mai inventează ceva sau când reciclarea capătă aspecte nebănuite. Aşa am aflat că din banalele tuburi rămase de la hârtia igienică putem face ornamente drăguţe pentru brad.

Ce am mai aflat? Că iepuraşii pe care câţiva prieteni bloggeri îi îndrăgesc atât de mult, încât îi plimbă prin Paris sau îi ţin la căldură, înveliţi în clătite, pot fi făcuţi dintr-un pumn de orez şi câteva felii de parizer.  Asta ca să nu spuneţi că doar eu fur reţete de la voi. :))

 

 

Acum vă las să vă distraţi, să închinaţi un pahar de vin în cinstea românilor de pretutindeni, iar eu merg să îi arăt soţului meu ce suport drăguţ am găsit, pentru zilele în care vrea să scape câteva ore de prezenţa şi cicăleala mea. Sunt sigură că îl voi convinge să mi-l cumpere.

 

 foto Pinterest

Să aveţi un weekend reconfortant!

Particip la jocul Happy Weekend, ediţia 37, găzduit de Elly.