Skip to main content

Cum sa faci bani pe net

Sunt tot mai multi oameni care vor sa afle cum sa faci bani pe net, caci viata e grea, banii mereu insuficienti, iar faptul ca omenirea a ajuns pana in anul 2017, intr-un secol in care incercam prin toate mijloacele sa ne usuram traiul, sa ne fie comod, face sa vrem modalitati tot mai simple de a castiga bani. Si ce poate fi mai simplu decat sa castigi bani in online, cand ai deja calculator si conexiune la internet? Imi spunea zilele trecute o cunostinta ca ar vrea sa incerce sa faca bani pe net ocupandu-se de crearea de logo-uri pentru toti cei interesati. I-am spus ca este un domeniu de interes, ca are toate sansele daca se pricepe cu adevarat, caci nu e firma care sa nu aiba nevoie de un logo.

Si i-am dat exemplu un prieten de familie, care a incercat sa isi faca singur logo pentru firma si, vazand ca nu ii iese asa cum il imagina, a apelat la un specialist (caruia a trebuit sa ii plateasca pentru servicii, desigur). Cam asa este in toate domeniile de activitate, nu? Daca vrem un anumit lucru, platim pentru a-l avea. Iar pe internet se pot face multe lucruri, dupa cum puteti afla daca dati clic pe linkul de mai sus.

Am descoperit o lista incredibil de lunga, plina cu metode prin care poti sa faci bani pe net. Despre unele dintre aceste metode stiam deja, iar de altele abia acum am aflat. Pe unele le-am incercat, iar altele nu mi se potrivesc sau nu ma atrag. Insa am convingerea ca orice om care doreste sa isi suplimenteze veniturile isi poate gasi metoda ideala prin care sa castige un ban in plus. Puteti incepe prin a citi cate ceva pe site-ul CFB24 (cumsafacibani24.ro), pentru ca metodele propuse de specialistii site-ului sunt la indemana oricui.

Am citit acolo despre cum poti face bani din blogging, prin afiliere, prin vanzarea de e-book-uri, prin deschiderea unui magazin online, prin vanzarea textelor scrise, prin traducerea unor texte, prin testarea si evaluarea unor produse, prin crearea de pagini web pentru altii, prin editarea de videoclipuri, prin proiectarea de logo-uri etc. Dupa cum spuneam, metode sunt multe. Eu nu am amintit aici decat cateva dintre multele modalitati prin care se pot castiga bani pe internet. Stiti ce mi-a placut mult pe acest site? Faptul ca exista detalii concrete despre fiecare modalitate propusa, astfel incat oamenii sa isi poata da seama imediat daca se pricep sau nu, daca li se potriveste sau nu, daca se simt atrasi sau nu de respectiva metoda.

De exemplu, citeam acolo ca poti face bani din blogging. E adevarat, exista bloggeri care castiga bani, insa putini sunt cei care inteleg ca acesti bani nu vin din prima zi, ca e nevoie de multa munca si de multa implicare. Oamenii isi deschid blog si se asteapta ca din ziua urmatoare sa inceapa sa castige bani. Lucrurile nu merg asa in acest domeniu, insa cei interesati pot afla mai multe daca intra pe site-ul cumsafacibani24.ro.

 

Comments
 • Cristina Dragomir February 28, 2017 at 1:15 am

  poate ca studiind articolele de pe site-ul asta, o sa se prinda toti cei care viseaza ca azi isi fac blog si maine vine sponsorul sa le dea o vila ca asa ceva nu exista. Chiar si acolo unde lor li se pare ca se fac bani simplu, e munca la mijloc. Unii au senzatia ca daca au scris un articol si pun 10 bannere in el o sa le vina banii teancuri.

  • Vlad March 24, 2017 at 1:10 pm

   Total de acord cu Cristina. Este nevoie de rabdare si multa multa munca.

   • Vienela April 12, 2017 at 12:36 pm

    Eu chiar am patit cu o tipa. M-a rugat sa ii fac blog, ca nu se descurca. A doua zi m-a cautat sa ma intrebe daca mai are mult de asteptat pana vin sponsorii sa ii dea bani. Cand i-am spus ca treburile nu stau asa, m-a scos de la prieteni, ca vezi-doamne o mint, sunt egoista si nu vreau sa ii dezvalui secretele bloggingului cu bani multi. :)))))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.