Skip to main content

Cum să cucerești un bărbat

Am aflat de la Teodora că este internetul plin de sfaturi despre cum să cucerești un bărbat. Dintr-o curiozitate pur feminină, am căutat și eu, să văd dacă s-a găsit metoda ideală, căci a trecut ceva timp de la ultima mea cucerire. 😀 Ceea ce mi-a ieșit în cale m-a făcut să zâmbesc. Domnilor, este adevărat că vă lăsați cuceriți de o femeie, doar pentru că se joacă cu părul în timp ce vă privește galeș? Este adevărat că nu vă veți lăsa prinși în mrejele femeii, dacă rămâne să doarmă la voi, după o noapte incendiară? Este adevărat că o fată care bea bere cot la cot cu voi (eventual și râgâie la fel) vă poate cuceri fără efort?

Până la urmă, cine pe cine cucerește? Nu bărbații erau cei care luptau pentru a pune mâna pe o fată, nu ei erau cei care le abandonau rapid pe fetele care cedau prea ușor? Când s-au schimbat toate astea, când au inversat rolurile, de când femeia a trecut la atacuri directe? Vânătorul a devenit vânat, iar tehnica de vânătoare mi se pare chiar mai rudimentară decât a omului preistoric. Cum, frate, cum să cucerești un bărbat învârtind părul pe degete și bând bere cot la cot cu el? Ce fel de bărbat e acela și ce credeți că veți face cu el? Nu cumva cineva își râde în barbă de fetele tinere, naive, fără experiență?

Fetele mele dragi, nu vă lăsați păcălite de sfaturile date parcă în bătaie de joc! Lăsați-vă cucerite, jucați-vă cu bărbații, prefăcându-vă că nu vreți, atrăgeți-le atenția asupra voastră subtil, fără să pară că vă doriți acest lucru, bucurați-vă de dulcea perioadă a flirtului, dar nu beți cot la cot cu ei, dacă vreți să îi cuceriți pentru mai mult de o noapte. Fiți voi vânatul după care aleargă vânătorul, nu invers. Bărbatul este prin definiție animal de pradă. Pentru el, femeia insistentă, care încearcă cu tot dinadinsul să i se bage în suflet, nu are nici o valoare, nu îl atrage, căci nu îi trezește instinctul de vânător. Lăsați-vă vânate și cucerite, fetelor!

Comments
 • seasonstraveler May 8, 2014 at 1:59 pm

  Cu părul e fals! Mai ales dacă e ala de mâini! 🙂 sau de pe piept :))))
  Cu noaptea e adevărat! De ce să doarmă? Sau nu era TOATĂ noaptea incendiară?
  Cu berea e fals! De ce-am avea concurență?
  Altfel foarte pertinent: ce bărbat ar accepta să fie el vânatul 😛

 • seasonstraveler May 8, 2014 at 2:00 pm

  * de pe mâini

 • Pinky Rainbow May 8, 2014 at 8:03 pm

  Adevar graiesti! Eu am trecut prin ambele faze, dar sa ma las vanata, este cel mai dragut. Pana la urma, e datoria baiatului sa ma cucereasca, nu invers. Si nicidecum nu as bea cot la cot cu cineva, doar daca… as vrea sa fac o impresie proasta, poate… :))

 • Constanta May 8, 2014 at 8:45 pm

  Fiecare cucerire este diferita de alta. Este imposibil sa cuceresti doi barbati fix in acelasi fel. Cu aceleasi tactici si metode, da. Dar nu in acelasi timp, acelasi loc sau acelasi orice altceva.

 • Radu May 9, 2014 at 6:06 am

  Ehe, dacă aţi şti voi…
  Cum spunea un parlamentar dintr-o minoritate majoritară, M.Voicu, o gaură e doar o gaură! Oricare ar fi ea. În schimb sufletul sau mai bine spus armonia intregului este ceea ce ai vrea să cucereşti.
  Citez din memorie… 😉

 • Adrian Manea May 9, 2014 at 12:44 pm

  Îţi dau dreptate, Vienela. Dar, noi suntem din altă generaţie. Cine ştie ce preferinţe are tânăra generaţie!

 • Javra May 10, 2014 at 2:46 pm

  Deci nu sunt defect! Am refuzat orice fată care a încercat să mă vâneze. Iar băutul cot la cot cu un bărbat e de-a dreptul respingător.

 • coolnewz May 14, 2014 at 11:04 am

  dar ce te faci daca te prefaci ca nu-l vrei siala nu se prinde?? :))
  Fetelor, nu o ascultati, luptati-va pentru barbati, paruiti-va pentru ei. Merita! 😉

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.