Vi s-a intamplat vreodata sa fiti atat de multumiti de camera unui anumit hotel in care ati fost cazati incat sa va vina deosebit de greu sa mai plecati si sa va doriti sa stati numai in pat? Ei bine, nu este un secret ca atunci cand optam pentru servicii inalt calitative referitor la optiunile de cazare, grija principala a unitatii hoteliere respective este sa ne ofere un confort sporit, astfel incat relaxarea sa se realizeze cu desavarsire pe tot parcursul perioadei alese.

Totusi, in cazul in care va doriti sa beneficiati de acest plus de confort si in propria locuinta, nu trebuie sa va ingrijorati deloc deoarece acum puteti afla secretul care sta la baza retetei de succes a unitatilor hoteliere de lux pentru relaxare: articole textile profesionale. Asadar, atunci cand achizitia de produse destinate uzului hotelier are loc, furnizorul trebuie sa puna la dispozitie o oferta de astfel de articole de calitate. Un bun exemplu in acest sens, de unde va sfatuiesc sa cumparati cu toata increderea, este magazinul online lenjerii-hotel.ro.

Care este diferenta dintre produsele obisnuite si cele profesionale in industria hoteliera?

Nu este deloc un secret faptul ca fiecare astfel de locatie gazduieste anual mii de clienti. Bineinteles ca acestia opteaza pentru serviciile unei anumite unitati hoteliere ca urmare a calitatii serviciilor de care urmeaza sa beneficieze si care i se pun la dispozitie. De asemenea, cu cat traficul de clienti este mai mare, cu atat se opteaza pentru realizarea unei investitii care sa poata face fata din punctul de vedere al rezistentei, dar si care sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor, astfel incat acestia sa isi considere alegerea ideala.

Un aspect inovativ atunci cand vine vorba despre produsele textile destinate uzului hotelier, incepand de la pilote, perne si pana la saltele de protectie este faptul ca se redefineste in totalitate conceptul de calitate, destinat relaxarii eficiente, prin inlocuirea formelor anterioare de umplere a acestora (puf de rata sau de gasca) cu materiale precum puful siliconat (in cazul pernelor) sau vatelina sintetica (in cazul saltelelor de protectie si a pilotelor). Cel mai mare beneficiu al acestor materiale utilizate este dat de posibilitatea de a le spala cu usurinta (in trecut aceasta optiune era exclusa) astfel incat mirosul lor sa fie intotdeauna imbietor, precum si gradul de igiena asigurat clientilor sa fie la maximum de ridicat.

De asemenea, principala problema cu care se confruntau in trecut managerii unitatilor hoteliere de top era data de riscurile alergenice ale clientilor la puful de pasare. Astfel, cu ajutorul vatelinei sintetice sau a pufului siliconat, posibilitatile de a va confrunta cu neplaceri de acest gen sunt considerabil reduse, chiar eliminate, deoarece aceste materiale sunt create special pentru a respinge praful.

Asadar, daca va doriti un plus de confort in propria locuinta, de parca ati fi mereu in vacanta, puteti sa optati pentru pilote, perne sau saltele de protectie confectionate cu materiale inovative si inalt calitative. De exemplu, cel mai renumit furnizor de lenjerii pentru hotel este Brodank, al carui site l-am mentionat anterior: lenjerii-hotel.ro. Cu siguranta din prima zi in patul dumneavoastra alaturi de aceste produse veti avea senzatia ca relaxarea intrece orice limita.