Trupul ei semăna cu o amforă puţin prea bombată la mijloc. Avea umerii înguşti, glezne subţiri şi şolduri late, peste care erau depuse straturi de grăsime ce concurau serios cu guşa inestetică. Ştia că din corpul frumos de altădată nu a rămas mai nimic, dar nu avea nici timp, nici chef să îşi schimbe programul, să facă mai multă mişcare sau chiar să meargă la o sală de sport. Se complăcea în acea situaţie şi înfrunta cu un zâmbet încremenit glumele proaste ale colegilor, care chiar aşa o porecliseră: “Amfora”.

Sătulă de bârfele şi răutăţile gratuite, o colegă a răbufnit într-o zi, spre surprinderea celor care o sâcâiau pe Amfora. Le-a spus clar şi răspicat câteva cuvinte dure: “Atunci când critici pe cineva sau ceva, cu motiv sau fără, oferă şi o alternativă, oferă un sfat, ajută omul să îşi rezolve problema. Abia atunci vei creşte în ochii mei!”. În birou s-a făcut liniste. Toţi lăsaseră privirile în jos. O voce timidă s-a auzit în încăpere:

-Am aflat că există un produs natural care te ajută să slăbeşti într-un mod sănătos. Se numeşte Slim Duo Forte Original Formula şi a fost utilizat cu succes chiar şi de Alessia, cântăreaţa care a devenit cunoscută datorită hit-ului Boro Na Sou Po şi care mai târziu ne-a încântat cu Find me (ale, ale) şi Everyday. După ce a văzut rezultatele, încântată de faptul că a scăpat de kilogramele pe care le avea în plus, Alessia a devenit imaginea acestor miraculoase pastile de slăbit şi le recomandă tuturor.

Alessia

Ruşinaţi şi parcă treziţi la realitate, colegii Amforei răscoleau internetul în căutarea informaţiilor despre Slim Duo Forte. Fiind în topul celor mai bune produse din România, documentarea a durat destul de puţin. Cea poreclită în mod răutăcios Amfora a aflat că aceste pastile sunt făcute cu ingrediente naturale care echilibrează organismul. Printre marile avantaje aduse de Slim Duo Forte se numără detoxifierea organismului, reglarea tranzitului intestinal, intensificarea arderilor, refacerea florei intestinale, eliminarea ţesutului adipos, eliminarea celulitei, blocarea depunerii grăsimilor şi remodelarea corpului.

Capsulele Slim Duo Forte, concepute în două variante care se completează, de zi şi de noapte, o atrăgeau tot mai mult pe Amfora, mai ales de când aflase că specialiştii îi vor determina tipul de metabolism, pentru a putea primi sfaturi şi pastile personalizate de dezintoxicare, slăbire şi reechilibrare, în funcţie de nevoile sale, pe baza unui chestionar de evaluare a obiceiurilor alimentare şi a stilului său de viaţă. Printre ingredientele din pastilele de slăbit Slim Duo Forte se află plante de care Amfora şi colegii ei auziseră şi în care aveau încredere: anghinare, ceai verde, armurariu şi lămâi verde.

Având garanţia că va slăbi sănătos, fără să se înfometeze, cea pe care noi o numeam Amfora a intrat pe site-ul Slim Duo Forte, unde a găsit detalii complete despre acest produs şi despre companie. Era hotărâtă să îşi schimbe viaţa în bine. Speranţa renăştea în sufletul ei. Ochii îi înotau în lacrimi. Era fericită că, în sfârşit, colegii o înţelegeau şi o ajutau, că nu îi mai spuneau Amfora, ci Maria. Stimulată de colegi, de cele citite pe internet, dar şi de exemplul Alessiei, Maria a făcut pasul cel mare.

Mă veţi întreba probabil ce mai face Amfora? Nu, nimeni nu îi mai spune aşa. Toţi o numim Maria şi o respectăm pentru voinţa de care a dat dovadă. Nu doar că a folosit pastilele Slim Duo Forte timp de trei luni, cât era minimul recomandat de specialişti, dar şi-a făcut abonament la o sală de zumba, mănâncă alimente sănătoase şi face foarte multă mişcare. A slăbit, este sănătoasă, are tenul luminos şi debordează de energie, ceea ce vă doresc şi vouă!