Îmi surâde tot mai mult ideea de a face cumpărături online. Am început cu o carte, apoi am prins curaj și mi-am comandat baterie pentru aparatul foto, cizme îmblănite și o mulțime de haine. Nu voi enumera aici motivele pentru care este mai comod să faci cumpărături de pe internet. Le știe deja toată lumea. Voi spune, în schimb, că mi se întâmplă de multe ori să le spun prietenilor că x produs se găsește pe site-ul y. Așa a fost și în ziua când prietena mea întreba unde ar putea găsi flori pentru buchetul de mireasă. Mi-am amintit de FloriDe Lux. Dornica să îi fiu de ajutor, i-am spus mândră, printre altele: tot la FloriDeLux găsești și aranjamente florale pentru nunți. Ea m-a privit zâmbind și m-a întrebat cum de pot ține minte nume de site-uri și ce fel de produse comercializează. 

Adevărul este că nu le țin minte. Întâmplarea a făcut să citesc o poveste drăguță despre respectivul site și să memorez o parte dintre amănunte. Nu sunt sigură, dar cred că bloggerița care scrisese articolul despre aranjamente florale pentru nunți amintea acolo și de faptul că lumânări de nuntă iei de la FloriDeLux, ca să nu te complici cu o mie de comenzi. M-am trezit spunându-i prietenei mele fix aceleași cuvinte și m-am întrebat imediat cât de tare ne influențează textele pe care le citim în online. Mi-am amintit că și mie mi s-a întâmplat ca oameni necunoscuți să îmi spună că un articol scris de mine i-a făcut să ia anumite decizii sau să vadă anumite lucruri cu alți ochi.

Probabil și fiul meu citeste ceva bloguri, căci de la un timp îmi tot spune că ar fi bine dacă nu ne-am mai înghesui prin supermarket, dacă nu ar trebui mai apoi să cărăm de plase până în casă, când e atât de simplu acum să comanzi totul de pe internet și să îi lași pe alții să îți aducă produsele până la ușă. Ideea nu e rea, dar cum rămâne cu plăcerea mea de a mă plimba printre rafturi și de a umple coșul cu lucruri uneori inutile?

PS: Chiar vorbeam serios mai devreme. Dacă doriți aranjamente florale pentru nunți sau chiar lumânări de nuntă, FloriDe Lux e site-ul potrivit.

Bouquets-to-go

buchet_mireasa_floarea-soarelui