Cum ne îmbrăcăm la birou, fetelor? Alegem ținuta banală, jeans și bluziță, care nu face o prea bună impresie, mai ales dacă lucrăm într-un birou deschis? Alegem ținute simandicoase, ce dau impresia că ne este teamă să ne mișcăm, să nu șifonăm hainele? Sau preferăm rochii office, amestec de eleganță și comoditate, ținută ce ne lasă liberate de mișcare și ne ajută să arătăm bine în orice moment al zilei? Care credeți că este varianta cea mai potrivită?

Răspunsul meu deja îl bănuiți. Votul meu merge fără rezerve spre rochiile office, special gândite pentru femeile active, femei care își petrec ziua la birou și care își doresc să își păstreze feminitatea, fără a pierde nimic din lejeritatea de mișcare firească omului. Cel mai greu lucru este să te decizi asupra modelului, pentru că toate sunt frumoase, toate sunt comode și elegante.

Mie îmi plac cele în culori vesele, eventual într-un amestec de mai multe culori, fără mâneci sau cu mâneci foarte scurte, cu decolteu în V și închise cu fermoar ascuns la spate. Sigur, nu plec niciodată la cumpărături, online sau prin magazinele din oraș, cu acest tipar în minte, dar dacă se întâmplă să văd mai multe rochii office care să mă atragă, mai mult ca sigur voi opta pentru modelul care seamănă cu ceea ce am descris mai sus.

Îmi amintesc și acum cu plăcere momentul în care am renunțat la jeans și am mers pentru prima dată la serviciu într-o rochie dreaptă, cu mânecuțe până aproape de cot, cu un buzunar ascuns în partea stângă și o curea așezată de formă peste mijloc. S-a lăsat o liniște nefirească. Toți mă priveau mirați, parcă nevenindu-le să creadă că aș fi eu. Singura lor reacție, pe care nu o voi uita niciodată, au fost niște aplauze furtunoase, de parcă cine știe ce făcusem. :)

La fel de bine îmi amintesc de una dintre colegele mele, o doamnă de vreo 30 de ani, care venea zinic la serviciu de parcă tocmai se pregătea să plece la o petrecere la Hollywood sau în cine știe ce alt loc select de pe pământ, unde se adună doar vedete și unde parada modei este ceva firesc. Nu cred că a trecut o zi, în perioada cât am fost colege, să nu bombăn în spatele ei, nemulțumită de faptul că nu se putea mișca, nu putea pune mâna pe nimic, nu putea face nimic, de teamă că își șifonează rochiile, că își strică coafura, că își rupe vreo unghiuță.

Voi, fetelor, cum mergeți îmbrăcate la serviciu? Recomand si rochii office Bobomoda.