Cum ne alegem trupa pentru nunta? Iata o intrebare la care voi incerca sa gasesc raspunsuri in randurile ce urmeaza. Este intrebarea pe care si-o pun viitorii miri de indata ce incep pregatirile pentru evenimentul care va marca uniunea lor pentru intreaga viata. Totul trebuie sa iasa perfect, motiv pentru care cautarile, alegerile si rezervarile se fac din timp, de preferat cu un an inainte de nunta. Atunci cand alegem trupa de cover, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante: are trupa pentru nunta melodii pe gustul nostru si al invitatilor nostri? are posibilitatea de a se deplasa in alt oras sau chiar in strainatate? poate canta live cantecul pentru valsul mirilor? este trupa dispusa sa isi prelungeasca programul daca petrecerea este reusita si invitatii inca doresc sa danseze?

Nu va grabiti sa alegeti prima trupa care va iese in cale. Ascultati cat mai multe formatii, vedeti ce melodii au in repertoriu, ganditi-va daca vor placea si invitatilor vostri, discutati cu trupele selectate aspectele importante si abia apoi decideti ce formatie nunti se potriveste cel mai bine pentru evenimentul vostru. Inainte de a semna contractul stabiliti toate detaliile si nu uitati sa le mentionati si in acte. Optati pentru o trupa care stie cum sa atraga oamenii pe ringul de dans, care poate electriza atmosfera si care poate face ca atmosfera de la nunta sa fie permanent placuta, sa aduca buna dispozitie.

Trupa de cover pe care o recomand o are in prim plan pe Nicoleta Oancea, solista cu o vasta experienta in ceea ce priveste tot ceea ce inseamna muzica. Ati avut ocazia sa o vedeti pe micile ecrane in anul 2018, cand a concurat la Vocea Romaniei. A cantat alaturi de cunoscuti artisti romani, a cantat pe multe scene mari. Acum canta alaturi de trupa ei de instrumentisti si au in repertoriu peste 150 de piese cunoscute si indragite de romani. O formatie nunti care poate insufleti atmosfera, caci in repertoriul lor sunt cantece potrivite acestui eveniment. Le-au structurat in asa fel incat sa tina permanent invitatii pe ringul de dans si sa ii implice in show.

Cum ne alegem trupa pentru nunta? Ascultam melodiile pe care le au in repertoriu, urmarim clipuri cu prestatia fiecarei formatii nunti, punem cat mai multe intrebari pentru a ne lamuri in privinta lucrurilor pe care ni le pot oferi si abia apoi ne decidem. Eu va invit pe pagina unde aceasta trupa de cover, impreuna cu solista Nicoleta Oancea, incearca sa raspunda celor mai frecvente intrebari pe care le pun viitorii miri atunci cand incep pregatirile pentru nunta.

Veti gasi acolo toate detaliile referitoare la ceea ce va poate oferi trupa pentru nunta. Organizarea unei nunti nu este deloc usoara. Tocmai de aceea este bine sa stiti de la inceput pe ce anume va puteti baza. Veti afla cum se poate face o rezervare, cat costa sa angajezi o trupa de cover, cat timp va canta efectiv formatia, daca pot fi invitati si alti artisti alaturi de o formatie nunti, cine si cum stabileste programul evenimentului, dar si unde pot fi ascultati si vazuti live, ca sa va puteti face o idee cat mai clara.