Nu am sa uit niciodata ca, atunci cand fiul meu a implinit un an, am rugat un prieten sa faca fotografii cu tot ceea ce a insemnat acea importanta petrecere. Din pacate, omul avea un aparat de fotografiat ieftin si nu se pricepea prea bine sa il foloseasca, asa ca nu am nici macar o poza de la eveniment. Sa nu faceti ca mine, indiferent daca aveti nevoie de un fotograf sau cameraman pentru nunta, botez sau orice alt eveniment important. Optati intotdeauna pentru un profesionist, pentru o persoana care a mai facut asta in trecut, un om care are aparatura de foarte buna calitate, care stie exact cum sa surprinda fiecare moment deosebit, dar si cum sa salveze tot ceea ce fotografiaza sau filmeaza.

Cum ne alegem cameramanul la nunta? E greu de dat un raspuns care sa se potriveasca tuturor celor interesati si asta din cauza ca fiecare cuplu in parte vede evenimentul cu alti ochi, dispune de un anumit buget, are anumite asteptari etc. Cert este un singur lucru: toti vor o nunta ca in povesti, toti vor ca amintirile lor sa dainuie in fotografii si filmari perfect realizate, toti vor cel mai bun fotograf nunta, cel mai bun cameraman nunta etc. Cum stim ca un om sau o echipa de oameni care se ocupa de Filmari nunti este exact ceea ce avem nevoie? Cum stim ca el este profesionistul care ne va pastra vii toate momentele frumoase de la nunta?

Cum ne alegem cameramanul la nunta? Ii studiem portofoliul, urmarim videoclipurile pe care le-a facut de-a lungul timpului, privim fotografiile si, daca ne place ceea ce vedem, luam legatura cu el. Cameramanul pe care il alegem pentru filmari nunti trebuie sa fie un adevarat artist, sa aiba ochiul format pentru a putea pune in valoare fiecare moment in parte, dar si un om discret, de care sa nu se impiedice invitatii la nunta. Trebuie sa fie o persoana sensibila, care sa poata trezi emotie prin fiecare fotografie sau filmare. Cameramanul de nunta trebuie sa fie un om dedicat muncii sale, sa fie flexibil, sa simta emotiile oamenilor si sa le transpuna in fotografii si filmari de exceptie, personalizate.

Un asemenea cameraman pentru nunti este Andrei. Putin mai sus gasiti link spre site-ul sau. Acolo veti descoperi povestea impresionantului sau parcurs profesional ca videograf, ii veti putea admira fotografiile si filmarile existente in portofoliu si veti putea discuta cu el detaliile legate de Filmari botezuri sau nunti. Nu uitati ca un profesionist este un om mereu ocupat, cu un program aglomerat. Daca aveti nevoie de un cameraman la nunta, la botez, la orice alt eveniment important din viata voastra, luati legatura cu el din timp, ca sa va poata include printre clienti.

Andrei este omul potrivit pentru cei care au nevoie de un cameraman profesionist pentru filmari nunti, filmari botezuri, filmari sau fotografii de orice fel. Stie cum sa le aduca tuturor zambete, emotii, satisfactie, cum sa ii faca pe toti sa retraiasca, iar si iar, momentele speciale din vietile lor. Este, de asemenea, omul care ofera calitate, profesionalism, experienta. Cunoaste bine traditiile de nunta romanesti si va fi intotdeauna acolo unde este nevoie de un fotograf sau videograf, pentru a surprinde acele momente unice ale fiecarei nunti. Mai multe detalii gasiti pe site-ul https://andreidede.ro/.

 

Credit foto: Marius Niculae