Tot mai multă lume mă întreabă cum reușesc să mă mențin tânără și frumoasă. Iata că a sosit momentul să vă dezvălui câteva dintre secretele mele, chiar dacă ele nu sunt potrivite pentru oricine și nu oricine le poate încerca.

Firea mea timidă mă silește să stau departe de evenimentele unde aglomerația devine sufocantă. Prefer întotdeauna să mă distrez de una singură, să dansez la bară, să fac gimnastică, să mă ating în locuri intime, să îmi spăl și masez fiecare părticică a trupului. Există și momente când las teama și rușinea deoparte pentru a participa în mod activ: atunci când se pune masa. Deviza mea în viață, “Nu se pune nimeni între mine și mâncarea mea“, s-a dovedit până în prezent a fi cel mai bun mod de a-mi păstra frumusețea, de a uimi lumea cu rotunjimile mele apetisante.

pisica frumoasa

Tot timiditatea a fost cea care m-a împins să caut și să descopăr permanent locuri noi de dormit. Dacă nu v-ați dat seama până acum, vă spun că una dintre cele mai bune metode prin care o ființă se poate menține tânără și frumoasă este somnul. Dormiți cât mai mult! Aveți grijă la așternuturi, să fie moi, catifelate, nu foarte călduroase. Dacă nu vă puteți rupe total de realitatea înconjurătoare, folosiți dopuri de urechi. Este foarte important ca somnul să nu vă fie întrerupt de nimeni șde nimic. Somnul este mijlocul de recuperare a energiei, de păstrare a frumuseții, de regăsire a seninătății.

Îmi mențin spiritul treaz permanent. Învăț, inventez, gândesc, testez, cercetez, fac tot ceea ce îmi stă în puteri pentru a rămâne conectată la realitate, pentru a descoperi noi metode prin care să îmi ușurez traiul, pentru a deveni tot mai bună, mai frumoasă, mai cultă. O minte sănătoasă într-un corp sănătos mă ajută să par cea mai tânără și mai frumoasă pisică din universul cunoscut.

cea mai frumoasa pisica

Cu drag și cu speranța că sfaturile mele v-au fost de folos, vă urez weekend plăcut!

A voastră,

pe veci tânără și frumoasă,

Pufina

petmart.ro