Cum își împart copiii lucrurile părinților

Ferice de cei care sunt singuri la părinți! ar spune înțeleptul, știind că în familiile cu mulți copii treburile se complică încă de la început. Dar să trăiești singur pe pământ, fără frați de la care să înveți, cu care să te hârjonești și pe care să îi iubești, nu e prea plăcut, ar spune același înțelept.

Desigur, totul depinde de relația care există între copii. Totuși, chiar și cei care se înțeleg foarte bine ajung uneori să se lupte pentru averea familiei, pentru favorurile părinților, pentru ceea ce consideră că li se cuvine de drept.

Când frații nu se înțeleg între ei, problemele sunt mai grave, căci mereu va exista acea rivalitate care duce la neînțelegeri și uneori chiar la ură. În asemenea cazuri, chiar și înțeleptul este de acord cu afirmația: mai bine singur decât alături de persoane cu care nu te potrivești.

Nu e cazul cățeilor mei. Ei se înțeleg bine. Nu se iubesc așa cum ar trebui să se iubească frații, dar se acceptă fără probleme unul pe altul. Se joacă deseori. Mănâncă împreună. Uneori dorm împreună. Bruno îi suportă toate nebuniile micuței Onix. Ea, la rândul ei, îi urmează povețele. De fapt, îl urmează în tot ceea ce face. Bruno este fratele ei, idolul ei, zeul ei.

Dar… Există un “dar”. Sunt amândoi geloși. Amândoi vor toată dragostea noastră și, desigur, toate comorile noastre. Sunt atât de haioși când se împing unul pe altul pentru a ajunge să primească o mângâiere în plus sau o bucată de carne mai mare… Sunt amuzanți și când ne urmăresc din priviri pentru a vedea care dintre noi este mai dispus să se joace alături de ei.

Jucării pentru câini găsiți aici. Despre soluția cu care se scoate mirosul de urină de câine am scris aici.

Echipament sportiv pentru când plimbați câinii puteți cumpăra de aici.

Cărți despre câini găsiți aici.

Cafea pentru zilele când câinii vă scot peri albi găsiți aici.

Apoi vine momentul când au acces la vreun lucru care ne-a aparținut și care nu ne mai trebuie. Cum a fost tricoul acela albastru al lui Mihai. L-am scos în curte să șterg nu mai știu ce cu el. Apoi l-am înnodat și l-am dat câinilor mei să se joace. După ce a zăcut prin iarbă vreo 2 luni, i-a venit cu adevărat rândul. Dacă vreți să vedeți cum își împart copiii lucrurile părinților, studiați imaginea surprinsă de paparazzi.

Credeați că s-au dat lupte grele când a fost împărțit pământul în parcele? Ia priviți ce se întâmplă când copiii vor să își împartă un vechi tricou rămas de la tati:

Cum își împart copiii lucrurile părinților