Oare mai sunt persoane care folosesc site-uri precum hi5? În afară de nesimţitul care mă deranjează de câteva zile pe mine? Aş vrea să îl pun la punct, dar nu prea ştiu cum, aşa că orice sugestie este bine venită.

Mi-am făcut cont pe acel site acum mult timp, pe când îmi căutam neamurile rătăcite prin lume (între timp chiar am regăsit câţiva veri, cu ajutorul facebook-ului). Am pe hi5 doar trei prieteni, oameni pe care îi cunosc personal şi cu care sunt prietenă. Nu intru pe acolo, pentru că nu am nici un motiv.

Primesc pe mail în fiecare zi cereri de prietenie de la acelaşi individ, un oarecare Vali din Ploieşti, pe care nu îl cunosc. Uitându-mă la profilul lui, cred că este vânător de femei plictisite, care îşi caută alinarea pe internet. Are o mulţime de “prietene” care îşi etalează nurii pe hi5, majoritatea îmbrăcate sumar, în costume de baie roz, cu sânii împinşi mult în faţă.

Genul ăsta de bărbat, insistent, libidinos şi cumva rupt de realitate, mă enervează incredibil de tare. Aş vrea să îl ia cineva de guler, să îl scuture puţin, să îi spună că nu toate femeile îl caută disperate pe Casanova sau pe fiul (legitim sau nelegitim) vreunui afacerist.

Mă gândesc să îmi şterg contul de pe hi5, mai ales că nu îmi foloseşte la nimic. Deci scap de el. Dar mă tot întreb cum pot fi puşi cu botul pe labe indivizii de acest gen?