De la o vârstă tot mai fragedă, fetele sunt interesate de tot ceea ce ţine de frumuseţea fizică. Îsi doresc să arate bine, să atragă atenţia asupra lor, să îşi pună în valoare ceea ce au frumos de la natură şi să ascundă ceea ce nu le avantajează. Dar nu toate fetele au acasă o mamă care să le îndrume în acest sens şi atunci apelează la internetul care ne-a devenit prieten şi îndrumător. Societatea modernă pune accentul pe frumuseţea fizică, iar noi trebuie să ţinem pasul cu moda.

Încerc să vin şi eu în sprijinul fetelor şi femeilor care îşi doresc să arate bine şi să se simtă confortabil în propria piele, să capete încredere în ele şi în frumuseţea lor, dar care nu ştiu de unde să înceapă. Am gasit un site interesant, de unde vă puteţi documenta despre absolut tot ce înseamnă frumusete, sănătate şi fashion. De la machiaje, îngrijire corporală, tatuaje, celulită, bronz perfect şi până la operaţii estetice, în categoria frumuseţe a site-ului puteţi afla tot ceea ce vă era necunoscut sau neclar. Scris într-o manieră clară, cu multe imagini ce completează descrierile, site-ul yve.ro vă pune la dispoziţie explicaţii şi sfaturi ce sigur vă vor fi de folos.

Poate veţi râde, dar eu, deşi nu mai sunt chiar la o vârstă fragedă, mi-am căutat inspiraţia acolo şi am găsit câteva modele de coafuri par lung care mi s-ar potrivi, numai bune de încercat în ziua de Paşte. În afară de faptul că m-am decis să îmi tund bretonul, cu speranţa că voi arăta la fel de bine ca fata din poză, am aflat şi care sunt micile secrete ale coafurilor. Un păr lung şi bine coafat îţi poate scoate faţa şi vestimentaţia în evidenţă sau poate atrage atenţia asupra lui, pentru a ascunde ceea ce nu vrei să se vadă. Foarte importantă este şi forma pe care o are faţa fiecăreia dintre noi.

În funcţie de acest lucru ne putem alege coafurile care să ne avantajeze. Detalii şi imagini găsiţi pe yve.ro. Tot acolo găsiţi explicaţii, sfaturi şi trucuri pentru coafuri păr scurt şi coafuri par mediu. Mie îmi vine să mă tund mai scurt, doar de dragul de a încerca una dintre coafurile găsite în acel articol, dar voi ţine cont şi de părerea soţului, care adoră să se joace în părul meu.