Genele false sunt o inovatie in materie de make-up. In prezent optam tot mai des pentru gene false datorita faptului ca propriile gene sunt prea scurte sau nu sunt suficient de pline, iar rimelul nu da roade chiar de fiecare data. Astazi, genele false sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, tipuri si dimensiuni. Inainte de a vorbi despre cele care ni se potrivesc, este foarte bine sa stim tipurile de gene false existente pe piata si caracteristicile principale ale acestora.

TIPURI DE GENE FALSE

  1. Gene false individuale

Genele false individuale sunt cel mai des utilizate de catre make-up artisti. Acestea sunt aplicate pe bucati, in loc de toate odata. Sunt de mare ajutor pentru persoanele care au goluri pentru completarea zonelor rare. In general sunt de lungimi diferite, asa incat fiecare persoana sa opteze pentru dimensiunea potrivita. In plus, sunt usor de aplicat si exista mai mult control asupra aspectului final. Sunt smocuri compuse din aproximativ 4-5 fire, legate sub forma de V. Ofera volum genelor naturale si ajuta la ajustarea lungimii. Sunt mai greu de observat decat cele de tip banda, datorita faptului ca se integreaza mai usor printre genele naturale. Se indeparteaza destul de usor, fara a fi necesara deplasarea pana la un salon. Genele de tip smoc rezista suficient de mult timp pe pleaope. Se mai numesc si gene de tip smoc.

  1. Gene false de tip banda

Acestea se aplica dintr-o singura miscare pe pleaopa, deasupra genelor naturale, cat mai aproape de radacina acestora. Sunt extrem de usor de aplicat, fiind foarte cautate de catre persoanele fara experienta in domeniu. Un benefiu al acestui tip de gene false este faptul ca sunt versatile. Pot fi taiate pentru a se potrivi personalizat ochilor sau pentru a atinge o lungime anume. Resista in jur de 4 si 8 purtari, insa trebuie indepartate dupa fiecare machiaj. Nu pot fi tinute mai multe zile deoarece pot prezenta riscuri de infectie datorita acumularii de bacterii.

Cele mai recomandate sunt genele false individuale. Sunt cele mai rezistente, putant fi purtate mai multe zile. Se aplica suficient de usor, tocmai de aceea sunt utilizate mai ales pentru extensiile de gene. Genele false de la Cupio sunt de calitate superioara si au un aspect foarte natural. Sunt usor de aplicat, rezistente la apa, iar cu ingrijirea optima si cu adezivul potrivit pot rezista pana la sase saptamani. Se aplica pe o suprafata plana, cu ajutorul unei pensete. Se recomanda aplicarea cu lipici pentru gene profesional, deoarece are o rezistenta mai indelungata, iar rezultatele sunt pe masura.

Pasii de aplicare a genelor false:

  1. Se aseaza genele false la baza genelor naturale. Daca acestea sunt prea lungi, trebuie taiate atat cat e nevoie din coltul exterior.
  2. Se aplica lipici pentru gene, dupa care se asteapta aproximativ 10 secunde.
  3. Se ataseaza genele false la baza genelor naturale si se preseaza timp de cateva secunde pentru o lipire cat mai sigura.

In ceea ce priveste genele potrivite pentru tine, suntem absolut convinsi ca depinde in mod special de necesitatile tale. Daca iti doresti continuitate, atunci ideal ar fi sa optezi pentru gene false individuale. Acestea, nu doar ca rezista mai mult timp, ci au un aspect mai natural. Daca iti doresti gene mai lungi si mai voluminoase, doar pentru un singur eveniment, atunci, genele de tip banda sunt solutia optima.