Una dintre cele mai frumoase momente in viata este atunci cand apar sentimentele de dragoste intre doi oameni care decid sa isi uneasca destinele. Totusi, in timp, intr-o relatie raman doar respectul, afectiunea si prietenia, dar mai ales sinceritatea si comunicarea. Fara aceste principii o relatie dintre doua persoane cu siguranta nu poate functiona astfel incat sa fie in beneficiul ambilor parteneri.

Care sunt principalele cauze care influenteaza fidelitatea unuia dintre partenerii unui cuplu?

Cu cat trece timpul, cu atat cresc si responsabilitatile intr-o relatie, mai ales daca intervin si copiii. Totusi, majoritatea cuplurilor sau a casniciilor se confrunta cu probleme datorate de:

 • Lipsa comunicarii dintre cei doi, fiind prea ocupati la locul de munca
 • Diferentele din punctul de vedere financiar, mai precis salariul fiecaruia dintre cei doi
 • Lipsa pasiunii in relatia sexuala
 • Lipsa ingrijirii si a consideratiei fata de propria persoana care influenteaza atractia celuilalt in acest sens
 • Prelurea responsabilitatilor doar de catre un anumit partener, in timp ce celalalt nu este deloc preocupat de acest aspect
 • Cresterea stresului si a oboselii atat fizice, cat si psihice
 • Lipsa timpului petrecut impreuna
 • Tentatiile ce pot sa intervina din exterior
 • Dorinta de a avea viata de cuplu a unei alte relatii
 • Aparitia monotoniei si a rutinei ce face legatura dintre cei doi parteneri sa dispara

Cateodata, aceste aspecte prezentate mai sus pot fi depasite cu succes, daca la mijloc exista dorinta reciproca de a se remedia situatia. Totusi, in marea majoritate a cazurilor apare infidelitatea care reuseste de cele mai multe ori sa puna capat chiar si celor mai lungi si aparent stabile relatii.

Asadar, care sunt principalele modalitati de a afla daca partenerul de viata este infidel?

In mod frecvent, rata infidelitatii se afla intr-o permanenta crestere, insa de multe ori persoana inselata nu stie absolut nimic. Exista, insa, si parteneri de viata care au diverse banuieli cu privire la fidelitatea celuilalt.

Puteti afla daca partenerul este infidel astfel:

 1. Observi ca prezinta schimbari bruste in comportament

Desi pare greu de crezut, acest semn este cel mai frecvent intalnit in cazurile de infidelitate a unuia dintre parteneri. Atunci cand o persoana gaseste in alta parte satisfacerea nevoilor atat fizice, cat si psihice pe care inainte obisnuia sa le satisfaca in prezenta ta, este posibil sa apara o serie de indispozitii comportamentale care sa iti vesteasca prezenta unei a treia persoane in cuplu.

 1. Observi ca refuza orice apropiere fata de tine si petrece mult timp in afara casei

De foarte multe ori, petrecerea timpului departe de casa poate sa fie un refugiu al persoanei respective, ce nu doreste sa aduca acasa problemele pe care le intampina la locul de munca. Totusi, comunicarea ar trebui sa fie punctul cheie pentru a identifica. Daca observi ca acesta refuza orice tip de apropiere fata de tine, si aici se includ cea verbala, fizica, sexuala, atunci exista mare sansa sa fie un caz de infidelitate.

 1. Apelezi la o agentie de detectivi

Pentru a te convinge exact de infidelitatea persoanei dragi trebuie sa te bazezi pe dovezi palpabile. Desi uneori ai o anumita banuiala, este destul de dificil sa te convingi de realitate. Asadar, o echipa specializata in acest sens poate fi contactata pe site-ul www.detectivi-in-romania.ro, fiind destul de discreti, dar mai ales eficienti.

Abia in momentul in care vei avea la dispozitie dovezile de infidelitate ale partenerului, vei putea lua o decizie privind viitorul relatiei, dar si al tau in mod independent. Totusi, atunci cand decizi ca este cazul sa alegi serviciile unor detectivi particulari, este bine sa te gandesti bine inainte astfel incat sa fii dispus sa iti asumi riscurile implicate de aflarea adevarului.

 

Cu siguranta, a te convinge ca partenerul tau de viata este infidel nu este un pas usor, insa de cele mai multe ori va poate ajuta pe amandoi sa fiti bine in mod separat, in cazul in care impreuna nu reusiti aceasta.