Skip to main content

Cuibușor de nebunii

Aveam de gând să las această zi golașă. Am stat până târziu aseară cu musafirii la povesti, după ce în cursul zilei pregătisem câteva articole pentru blogul vechi. Mă simt obosită și fără chef… Prefer să citesc ceea ce au scris alții… SLVC mi-a dat ideea de a posta ceva lejer, de week-end insorit… Vă plac porumbeii?

 

porumbel

Comments
 • silavaracald July 28, 2013 at 7:31 am

  Daaa, îmi plac, cu excepţia celor scăpaţi pe gură câteodată. 😀

 • Iuliana July 28, 2013 at 8:43 am

  Hihi, îmi plac “porumbeii” ăia, câte doi, cioc în cioc, cum au e pe antetul blogului în partea stângă 😉

 • Radu July 28, 2013 at 8:51 am

  Friptura ? :)) Cu un sos de usturoi cu smantana imi plac la nebunie ! 🙂

 • Rudolph Aspirant July 28, 2013 at 10:06 am

  Eu am vazut ieri un porumbel decedat in curtea interioara a cetatii unde locuiesc. Mi s-a parut o priveliste trista cum statea el asa cu piciorusele intepenite, dar pe urma am inceput sa ma ingrijorez in legagtura cu posibilele cauze de deces, am inceput sa ma gandesc la posibile cauze infectioase, azi stau si ma uit peste tot sa vad daca nu descopar noi si noi cadavre de porumbei, cine stie ce epidemie poate da iama in aceste pasari, si pe urma uite asa face saltul si la om, si se creeaza diverse variante ale filmului Pasarile de Hitchcock. Insa pana acum nu am mai vazut totusi un al 2-lea caz, deci cred ca nu e nici un pericol.

  Tot e bine, ca acum o saptamana gasisem tot acolo in curtea interioara, o pusca de vanatoare cu luneta si un pistol lasate pe jos…zau, habar nu am ce cautau acele arme acolo chiar langa groapa cu nisip unde se joaca copiii…

  Eu de cand sunt in Scandinavia am uneori impresia ca traiesc asa intr-un fel de film, de fapt mai multe filme, nu acelasi film, asa de ireale mi se par uneori anumite lucruri, dar m-am mai obisnuit intre timp, insa mai am uneori suprize. Cred ca pusca aia cu luneta si pistolul de fapt nu erau adevarate, cred ca erau recuzita de scena, ca am destui vecini care sunt artisti, si e posibil sa isi fi aruncat unul pusca si pistolul de recuzita jos acolo, in curte, suparat ca nu primise un rol la o auditie, cine stie.

  Dar cu porumbelul ce o fi avut ? L-o fi omorat tot artistul ala ? Sper ca nu am un vecin serial killer.

  Uite asa devine omul ingrozit de nivel de Psycho. Intai vezi un pistol abandonat. Pe urma un porumbel decedat. Weekendul urmator ma astept sa vina niste zombie plus preferabil si Brad Pitt sa ma salveze de ei.

 • javra July 28, 2013 at 12:12 pm

  Porumbeii sunt drăguţi. Unii sunt chiar foarte frumoşi.
  Dar puii de porumbel sunt groteşti.

 • Teodora Elena July 28, 2013 at 8:58 pm

  Porbumeii din Timişoara sunt nişte cerşetori răutăcioşi :))

 • D-Petre July 29, 2013 at 7:56 am

  Imi plac doar gatiti.

 • nespusdemult July 29, 2013 at 10:05 am

  Porumboiu din imagine cred ca joaca rolul de caine rau.

 • Adriana July 29, 2013 at 3:17 pm

  Unde ai găsit porumboiul ăsta. Am o prietenă cu fobie la păsări. am fost cu ea la Veneţia! Eu n-am făcut altceva decât să o apăr de înaripate!

 • aA July 30, 2013 at 6:21 am

  cred c-am ramas cu oroare de pasari de la hitchcock, asa ca nu-i agreez in mod deosebit. inca n-am mancat porumbei…ca sa ma pronunt referitor la sos 😀

 • elly weiss August 10, 2013 at 11:19 pm

  Pot sa spun ca sunt draguti si vii dar cam milogi si oportunisti (si-am si scris despre ei) dar sunt si mai buni gatiti 😉 🙂
  Imi place si sa-i fotografiez.
  Imaginea este foarte interesanta. E reala? Arta asta urbana (street art) e uimitoare.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.