Pentru a vă dovedi cât sunt de atentă la nevoile altora, câtă grijă le port celor care vor să îşi întemeieze o familie, săptămâna trecută v-am dat o mulţime de  sfaturi legate de nunta pe timp de criză. Mi se pare normal să încurajăm căsătoriile, să ajutăm tinerii să pornească în viaţă netemători şi fără păcate.

Nu i-am uitat nici pe cei cărora le curge romantismul prin vene şi care nu ştiu ce să mai facă pentru a-şi cheltui banii într-un mod plăcut, pentru a avea o nuntă perfectă. Locaţia în care se va desfăşura fericitul eveniment mi se pare foarte importantă. De aceea, am căutat ceva cu adevărat spectaculos, care să satisfacă şi cele mai exigente gusturi.

Ce am găsit? Cuibul rândunicii. Este un castel micuţ, situat lângă Yalta, pe coasta de sud a Crimeei, la 40 de metri deasupra Mării Negre. Construit între anii 1911-1912, castelul a fost folosit în multe producţii cinematografice. Astăzi, între zidurile albe ale acestei bijuterii aşezată în vârf de stâncă, se află un restaurant italienesc, despre care se spune că ar avea preţuri exorbitante.

 

 

Dar cine se mai uită la preţuri, când priveliştea este mirifică?

 

 

Nu ştiu cât ar costa o nuntă în Cuibul rândunicii şi nici nu vreau să aflu. Am avertizat că nu este un loc pentru orice buzunar. Aveţi un card care umflă portofelul? Atunci fanteziile pot deveni realitate. Puteţi fi pentru o zi stăpâni ai castelului, vă puteţi imagina că trăiţi într-o altă lume, în care nu există maşini, calculatoare sau bănci.

 

 

Îmbrăcaţi în costume de epocă, înconjuraţi de servitori gata să vă facă pe plac la cel mai mic semn, puteţi avea o nuntă de poveste. Puteţi fi cavaleri în armuri strălucitoare, veniţi să răpească domniţa preafrumoasă. Puteţi fi romancieri retraşi în singurătate, dornici să îşi finalizeze capodopera. Într-un asemenea decor, puteţi fi orice vă doriţi.

Singura mea pretenţie este să mă invitaţi la nuntă.