Skip to main content

Cu Sehașela la mare

Că am luat-o pe Sehașela cu mine la mare știți deja. Pe cei care cred că sunt dusă cu pluta îi invit să rămână pe aici. Dacă mai aveau vreun dubiu, în scurt timp se vor convinge că au avut dreptate și vor putea striga lumii că doar o femeie nebună, care nu are toate țiglele pe casă, își poate lua maimuțica la mare, cărând-o în ghiozdan și pozând-o la fiecare pas. Dacă nu l-am putut lua pe Bruno, măcar bietei jucării de pluș să îi arăt marea, valurile, soarele, pescărușii, nisipul… Nici nu vă puteți imagina cât de tare s-a distrat Sehașela, care chiar pe litoral a fost botezată, în apa mării, la scurt timp după ce am ajuns pe plaja din Năvodari. Martor la botez a fost un domn serios, îmbrăcat în frac și cămașă strălucitor de albă.

După ce maimuțica a intrat în rândul lumii creștine, am fost liberi să o ducem oriunde am dorit, inclusiv la herghelia de cai de la Mangalia, unde un mânz mai îndrăzneț i-a furat o sărutare. Spuneți voi, dacă Sehașela rămânea în Ploiești, ar mai fi avut ea parte de o asemenea aventură? Ar fi cunoscut vreodată dragostea? Uitați-vă o clipă în ochii ei, să vedeti cum fericirea îi luminează chipul. Vă dau și un sfat: dacă aveți acasă o Sehașelă, nu ezitați să o luați cu voi la mare. Vă veți distra grozav. Dacă nu de giumbușlucurile ei, măcar de mutrele celor care vor observa că scoateți din ghiozdan o maimuțică de pluș și o pozați în cele mai neașteptate ipostaze.

 

Comments
 • Alex Grivei February 15, 2017 at 7:30 pm

  Pe mine m-a bulversat altceva, nu ca ai mers cu Sehasela la mare, ca ai pozat-o, bulversant mi se pare ca s-a indragostit un manz de ea 🙂

 • Diana February 16, 2017 at 11:29 am

  Curajoasa Sehasela! 🙂 Pe “Sehasela” mea am cunoscut-o in Poiana Bv si am luat-o cu mine. I-a fost atat de teama incat s-a prins de gatul meu si nu s-a dat dusa, pana acasa! Pe drum s-a mai linistit putin pentru ca toti copii intalniti ii zambeau si-i vorbeau – ba chiar si oamenii varstnici! Abia in casa a prins incredere dar… a-nceput sa se bage in paturile tuturor! Ca voiau, ca nu voiau, dadeau de ea in pat! Apoi, se baga pe manecile hainelor, se ascundea sub pernele de pe scaune… Of-of! 🙂 Acum s-a mai linistit – i s-a terminat bateria si si-a mai pierdut din farmec.

  • Vienela February 16, 2017 at 1:22 pm

   Hi, hi, ce Sehasela simpatica si descurcareata! Mi-ar placea sa o vad in poze. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.