După cum știu deja unii dintre voi, am câștigat de curând un voucher de la miniPRIX (brand deja renumit la noi), cu care să îmi fac de cap pe site-ul lor, cumpărând online, așa cum foarte des fac în ultimul timp, când am cardul alimentat. Ceea ce nu știți este că mi s-a părut extrem de greu să aleg, căci în fiecare categorie a site-ului erau cel puțin câteva produse care îmi plăceau mult și pe care mi le doream. Dacă mai punem la socoteală și faptul că băieții mei își aleseseră deja câte ceva (chiar înainte ca voucherul să ajungă la mine sau să ne intre banii pe card), vă puteți imagina cam cum au decurs lucrurile.

Pentru cei care nu își pot imagina, voi povesti eu, pe scurt. Pregătită să pun în coșul virtual o rochiță de vară, îmi aud băiatul spunând: ”mami, ai văzut ce bascheți frumoși au de vânzare cei de la miniPRIX? Sunt aproape identici cu cei aduși de unchiul lui X din Germania. Cred că singura diferență este la preț. Îi pot comanda, mami? Pot?” Sigur că a putut. Cum să îl refuz? Gata să îmi comand o cămășuță de vară, îmi aud soțul spunând: ”Iubita, ai văzut pantalonii negri? Ar fi tare potriviți, aș putea să îi îmbrac la serviciu. Îi pot comanda?” Îmi pot refuza soțul? Sigur că nu.

Revanșa mi-o voi lua în curând. Ieri a fost ziua de naștere a surorii mele, însă petrecerea adevărată va avea loc mâine. Cadourile săptămâna viitoare, căci voi comanda abia pe data de 9 iunie: pentru ea rochița pe care și-o dorește și câteva produse cosmetice de la miniprix, iar pentru mine rochița la care am renunțat data trecută (cămașa am comandat-o) și un sampon, tratament impotriva caderii parului, căci de la atâta stres mă tem că rămân în curând cheală, dacă nu iau măsuri. :) Pentru cazul în care nu știați, acum pe miniPRIX.ro găsești o gamă variată de produse cosmetice profesionale pentru îngrijire ten și corp, styling și machiaj: Babaria, Arganicare, Just Cosmetics, Byothea, Kallos, Anubis, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf, SPA Pharma dar și produse cosmetice bio și mass market de la Olay, Bio Cosmetica, Institutul Spaniol, Argan Yca, Gillette.

sampon

Deja mă distrez cu sora mea, imaginându-mi cum ne vor face iar figura băieții, dacă vor observa că pe site-ul miniprix pot găsi acum o mulțime de produse din gama Gillette, de la geluri și spume de ras și până la aparate de ras din ultima generație. Le-aș putea comanda și lor un fixativ de păr (pentru creasta băiatului) și un gel de ras de la Gillette, pe care să îl utilizeze amândoi, nu? Comandând online, ne va rămâne suficient timp să facem orice altceva, fără să ne mai plimbăm pe străzi și prin magazine, prin căldura verii.

gel

Magazinul online miniPRIX se numără printre favoritele noastre, căci prețurile pe care le practică sunt imbatabile, comenzile ajung imediat, iar produsele sunt de bună calitate (să îmi aduceți aminte să fac poze bascheților comandați de băiatul meu; sunt atât de frumoși!). Dar toate astea sunt deja știute de către toți cei pasionați de shopping online, pentru că miniPRIX și-a făcut un renume pe internet încă din anul 2009, când a fost lansat magazinul online.

De ce plănuim să comandăm pe data de 9 și nu astăzi sau mâine? Pentru că pe 9 și 10 iunie 2014 toți utilizatorii de internet din România vor beneficia de livrare gratuită, dacă vor comanda online (vor fi o mulțime de produse exclusiv online). Magazinul online miniPRIX se numără printre firmele care participă la campania PayU e-Romaneste, un proiect de comunicare și educație care dorește să promoveze o experiență de 5 stele în comerțul online românesc. Cardul meu este deja alimentat, pregătit pentru o nouă experiență.

banner1