Cand i-am spus prima data ca dorm cu dusmanul in pat, s-a uitat la mine de parca innebunisem. De fapt, nici macar nu era prea departe de adevar. Avem un pat urias in dormitor. Daca se chinuiesc putin, incap in el vreo cinci persoane. Oricare cinci persoane, cu exceptia sotului meu. Nu pentru ca ar fi gras (nu este), ci pentru ca are un somn dezordonat, agitat, enervant.

Obisnuieste sa se zvarcoleasca in somn, sa traga la el toata patura, sa motoleasca orice lenjerie de pat, sa arunce pernele. face toate astea in somn, fara sa stie. Cand i-am spus ca imi voi pune in pat lenjerii si paturi separate, a intrat pe facebook si mi-a trimis un link: gasesti aici tot ce iti trebuie, mi-a spus el, in completare. Sarita de pe fix cum ma stiti, m-am ambitionat si chiar am comandat imediat lenjerie de pat din bumbac de aici, de la homeX. 

Cu toate astea, cred in continuare ca dorm in pat cu dusmanul. Nu stiu cum reuseste, dar noapte de noapte imi fura patura cu care ma invelesc si orice lenjerie de pat pe care dorm. El rade, inveselit, si imi tot promite ca intr-o noapte ma va filma, sa vad a doua zi dimineata ca vina imi apartine in totalitate, ca eu sunt cea care se incalzeste prea tare si azvarle cat colo patura, ca eu sunt cea care nu poate tine sub corp nimic, nici daca as impodobi patul cu mai multe lenjerii de pat.

Eu ma supar si ii spun ca ma voi infasa in lenjerii de pat, sa vedem atunci cum mai raman dezvelita si cum mai gasesc patul dezbracat. Desigur, tot de la homeX le voi cumpara, caci au peste 7000 de produse pe site (bucuria femeilor, va jur!), toate de cea mai buna calitate, clientii sunt respectati cu adevarat, iar comenzile sosesc acasa cu promptitudine, asa cum ar trebui sa se intample peste tot in online, mai ales ca suntem in anul 2016 si nu prea exista scuze pentru site-uri care nu functioneaza bine sau pentru comenzi care ajung foarte tarziu.

Voi ati dormi in pat cu dusmanul care va dezveleste cand va e somnul mai dulce? :)))

homex.ro

lenjerie-de-pat-tac-deluxe-bibiana