Cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om

Cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om? Sunt multe situații în care în casă poate mirosi a urină. Puii de câine nu pot ieși pe stradă până când nu termină schema de vaccinare. Uneori cățeii fac pipi în casă până pe la vârsta de șase luni. Află de câte ori pe zi se scoate câinele afară. Unii câini, la bătrânețe, pot suferi de incontinență urinară, la fel ca oamenii. În casă miroase a urină de câine/pisică/om?

De aici poți comanda soluție care scoate mirosul de urină de câine/pisică/om

Cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om

Urina de pisică are un miros foarte puternic, iar unii motani obișnuiesc să își marcheze teritoriul urinând pe mobilă, pereți etc.

Un om bolnav, care zace la pat, nu miroase prea frumos. Noi am avut-o pe mama paralizată timp de peste 9 ani. Oricât am fi spălat-o și îngrijit-o, în casă tot se simțea un vag miros de urină umană.

LENJERIE DE PAT BUMBAC

lenjerie de pat bumbac

Onix, cățelușa noastră, care acum are 8 luni și jumătate, a făcut până pe la 7 luni pipi și caca în casă. Rareori făcea afară. Curățam mereu covoarele, însă în casă rămăsese un miros de urină care persista orice am fi făcut. Ne gândeam deja să cumpărăm alte covoare, însă așteptam să învețe puiul de câine să urineze numai afară.

Soluție îndepărtare urină câine

Apoi m-a învățat cineva că există o soluție care îndepărtează mirosul de urină, fecale, vomă, sânge, dar și diverse pete vechi sau noi. Soluția minune, îi spun eu. Aceasta nu ascunde mirosul de urină, ci îl elimină. Cum e posibil așa ceva? Soluția conține enzime/bacterii care se hrănesc cu urmele rămase pe covor, canapea etc. Vă jur că am scăpat de mirosul din casă imediat după ce am dat pe covor cu acest neutralizator al mirosului de urină.

Ne-a terorizat Onix vreme de 2-3 luni, cât timp a făcut pipi și caca în casă. Știam că există riscul ăsta, când am luat cățelușa. Dar noi locuim într-o casa cu chirie, plină de covoare. Pe lângă faptul că mirosul de urină devenise deranjant chiar și pentru noi, care acceptam situația, ne temeam să nu apară proprietara. Nu cred că s-ar fi bucurat prea tare să simtă că în casă pute a urină de câine.

De cum am aflat că există o soluție care îndepărtează mirosul de urină de câine, am comandat. Ne-a costat 18 lire. Nu am folosit-o pe toată.

În România costă aproximativ 120 de lei, dar vă jur că merită fiecare ban.

Puteți cumpăra de aici soluția care scoate mirosul de urină de câine/pisică/om.

Beneficii aduse de soluția pentru îndepărtarea mirosurilor

Pe lângă faptul că te scapă de mirosurile de orice fel, Simple Solution Dog Stain and Odour Remover a fost gândită în așa fel încât să descurajeze animalul să mai facă pipi/caca în locul unde ai dat cu lichidul miraculos.

Soluția poate scoate orice fel de pete de pe covor sau canapea, indiferent dacă ele sunt vechi sau noi.

Poate fi utilizată pe orice fel de suprafață care merge limpezită cu apă. Noi am dat cu soluție care scoate mirosul de urină atât pe covoare, cât și pe parchet. De atunci Onix a făcut pipi și caca numai afară, iar mirosurile au dispărut complet din casă. Este cel mai eficient neutralizator al mirosului de urină.

Simple Solution Dog Stain and Odour Remover este o soluție prietenoasă cu animalele. Nu este toxică pentru câini sau pisici. Desigur, nici nu e indicat să stea animalul lângă tine în timp ce cureți. Eu am folosit mănuși de cauciuc, după cum veți vedea în filmare.

Cum se folosește soluția care te scapă de mirosul de pipi de câine

Un bidon cu soluție conține 4 litri de lichid. Dacă petele sau mirosurile sunt vechi, ideal ar fi să folosiți soluția concentrată, așa cum este ea venită din fabrică. Curăță și îndepărtează absolut orice miros sau pată.

Eu am folosit soluția diluată cu apă. În cantități aproximativ egale. Nu am avut nevoie de mai mult pentru a scoate mirosul din casă, deși cățelușa făcuse pipi pe covor vreo trei luni, de câteva ori pe zi.

Soluția neutralizează mirosurile datorită enzimelor care deteriorează materia organică. După cum mi-a spus persoana care mi-a recomandat acest produs, viitor medic veterinar, “enzimele mănâncă urmele de urină, fecale, vomă etc”.
Cum cureți covorul cu soluția care scoate mirosul de urină din casă

După cum spuneam, o poți folosi concentrată sau o poți dilua cu apă rece. Eu am pus într-un vas vreo 2 litri de apă și am turnat peste 2 litri de soluție.

Cu un burete am turnat generos amestecul pe covor și am întins cât am putut de bine.

Am lăsat să își facă efectul timp de o oră. În acest timp ușa a stat închisă, ca să nu intre câinii înăuntru. Mi s-a părut că tot mirosea, așa că am mai turnat o dată soluție prin locurile unde știam că Onix a făcut pipi și caca mai des.

Am lăsat geamul deschis pentru o zi și o noapte. Ușa a stat închisă, deși producătorul spune că soluția nu conține nici o substanță toxică pentru animale sau om. Mocheta s-a uscat în vreo 18 ore.

Acum nu mai miroase a nimic, decât a curățenie, ceea ce vă doresc și vouă.

Iată puiul de câine vinovat, alături de neutralizator – soluția de scos mirosul de urină de câine/pisică/umană.

Cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om

Te întrebi cu ce se scoate mirosul de urină de câine/pisică/om?

Cu soluție anti urină, desigur.

Am pus un filmuleț pe youtube, ca să vedeți exact cum am procedat pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din casă. Acum nu mai pute a animal. Nu mai simțim miros de urină. E totul curat și parfumat. Soluția Simple Solution Dog Stain and Odour Remover lasă în urmă o aromă plăcută de migdale.

 

Pentru orice produse pentru animale aveti magazinul petmart.ro.