Am nevoie de un împrumut rapid! De unde iau bani?

Am oprit centrala termică în urmă cu vreo trei săptămâni, odată cu venirea primăverii, convinşi că am scăpat de frig. Imaginaţi-vă revolta ce m-a cuprins alaltăieri dimineaţă, când am auzit centrala pornind în timp ce soarele parcă dorea să topească geamurile casei. Abia când am ajuns în bucătărie am înţeles că nimeni nu o pornise, ci o luase ea razna. Speriată, am oprit gazele şi am scos totul din priză. Degeaba. Centrala continua să  scoată sunete ca şi cum ar fi funcţionat. Cu banii nu stăteam prea bine, prietenii noştri cheltuiseră şi ei de sărbători… Am nevoie de un împrumut rapid, să pot chema un specialist până nu bubuim! De unde să iau bani? mă întrebam îngrozită. 

Am sunat în stânga, am sunat în dreapta… Văzând că nu găsesc nicăieri bani, mi-am luat inima în dinţi şi am apelat la singurul instalator pe care îl cunoşteam. Mi-a făcut legătura cu inginerul care ne-a dat autorizaţia ISCIR. S-a dovedit a nu fi mare lucru (asta după ce am trecut prin chinurile iadului închizând robineţi, verificând presiunea, pipăind ţevile…). Din cauza unei baterii defecte, centrala completa permanent volumul de apă pierdut. Ce am învăţat din această întâmplare? Că trebuie să schimbăm bateria de la baie, să avem permanent în casă o rezervă de bani şi, dacă nu e posibil, să urmăm sfaturile primite de la unul dintre prietenii pe care i-am sunat pentru a cere bani.

Credite pe termen scurt pentru nevoi financiare mici şi urgente!

Da, poate că nu este cea mai ieftină soluţie, însă cu siguranţă este cea mai rapidă şi mai simplă. Cum îmi rezolvam eu problema dacă nu aş fi găsit acel inginer drăguţ care să mă ghideze prin telefon, cu o răbdare de fier? De unde mă împrumutam de bani pentru a chema un specialist, la doar câteva zile după sărbătoarea de Paşti? Cu astfel de situaţii ne întâlnim toţi de-a lungul vieţii. Un credit pe termen scurt pentru nevoi mici şi urgente poate fi, la un moment dat, cea mai la îndemână rezolvare, mai ales că totul se întâmplă online. Orice persoană având peste 24 de ani, fie că este sau nu în măsură să ofere o adeverinţă de salariat, poate apela la credit pe termen scurt ferratum.ro pentru a rezolva o problemă urgentă: diverse reparaţii casnice care nu permit amânarea (centrala termică, în cazul meu), o urgenţă medicală minoră, o defecţiune la calculator sau la autoturism, facturi care au depăşit data scadentă…

Cum procedezi pentru a obţine un credit pe termen scurt pentru nevoi financiare mici şi urgente? Intri pe site-ul ferratum.ro, în primul rând. Poţi face o simulare pentru a vedea unde te încadrezi. De exemplu, la suma de 500 de lei împrumutată pentru două săptămâni vei da înapoi 609 lei. Poate părea mult la prima vedere însă, aşa cum ştim toţi, în viaţă întâlnim situaţii a căror rezolvare nu suportă amânare. Când familia sau prietenii nu te pot ajuta, e bine de ştiut că există totuşi soluţii. Ferratum poate oferi împrumuturi de până la 1290 de lei pentru maxim 45 de zile. Apreciez faptul că nu încurajează împrumuturile făcute iresponsabil, de dragul unei vacanţe mult visate sau al achiziţionării unor electrocasnice mari. Pentru ele există solutii de finanţare pe termen lung, cu rate lunare reduse.

Cât de simplu este să faci un împrumut pe termen scurt? 

Ţinând cont de faptul că nu trebuie să te deplasezi la bancă, nu eşti plimbat dintr-un birou în altul, nu ai nevoie de teancuri de acte şi adeverinţe, as spune că totul se desfăşoară extrem de simplu. Cererea poate fi trimisă chiar şi pe timpul nopţii, deciziile se iau rapid, iar rambursarea creditului poate fi făcută prin mai multe mijloace. Totul online, de acasă…

Ai avut vreodată nevoie de bani urgent? Cum ai rezolvat problema?

Mi-ar plăcea să aflu de la cititorii mei răspunsurile la aceste întrebări, căci nu pot uita spaima pe care am îndurat-o. Puteţi povesti despre situaţiile în care aţi avut nevoie de bani urgent şi nu aţi ştiut de unde să îi luaţi, dar şi să oferiţi altora sfaturi în legătură cu posibilităţile de a rezolva astfel de probleme.