Avem permanent nevoie de bani

Poate că într-o lume ideală omul ar putea supraviețui și chiar ar trăi bine fără să aibă nevoie de bani, însă în lumea reală totul se învârte în jurul lor. Banii sunt mijlocul prin care reușim să trăim, să ne ușurăm viața și datorită căruia ne putem satisface diverse plăceri. Iar când spun diverse, chiar asta înseamnă, după cum știm cu toții, căci oamenii au pasiuni de tot felul, unele mai ieftine, altele foarte costisitoare. Pe mine mă distrează cei care se uită în portofelul altora spunând “vai, cum ai putut să plătești x lei pentru o undiță?”, și asta în vreme ce ei își cumpără foarte multe cărți, dulciuri, țigări sau cine mai știe ce. Suntem oameni, suntem diferiți unul de celălalt și avem plăceri diferite. Ne leagă faptul că toți avem permanent nevoie de bani.

Credit de nevoi personale (credit în rate)

Pentru că am dat mai sus exemplul cu undița, voi continua această idee, însă voi puteți înlocui cu absolut orice altceva. Să presupunem că, într-un grup de prieteni cu pasiuni comune, mai toți și-au cumpărat undițe nou apărute pe piață și unul singur a rămas cu vechiturile din anii trecuți. Se pregătesc să plece într-o mini vacanță la pescuit și omul își dorește din tot sufletul să țină pasul cu prietenii, însă nu are bani în casă pentru o undiță nouă și nici nu găsește unde să se împrumute. Ce opțiuni are? Dacă m-ar întreba pe mine, i-aș recomanda un nou produs Ferratum, și anume creditul de nevoi personale (credit în rate) și voi explica imediat de ce fac această recomandare, chiar dacă la prima vedere nu este cea mai ieftină soluție.

Avantajele unui credit de nevoi personale Ferratum

Atât eu, cât și Ferratum recomandăm doritorilor să apeleze la credit de nevoi personale în mod responsabil, pentru urgențe care nu pot fi rezolvate în alt fel și numai în cazul în care există convingerea că banii pot fi returnați. Solicitând un credit în rate, clienții Ferratum beneficiază de anumite avantaje demne de a fi luate în seamă:

-creditul în rate poate ajunge până la suma de 5000 de lei pe o perioadă de până la 12 luni

-acest credit de nevoi personale poate fi primit rapid, chiar și în aceeași zi, dacă decizia este una pozitivă

-creditul poate fi solicitat oricând, de oriunde

-totul se desfășoară 100% online, ceea ce înseamnă că fiecare client în parte se va bucura de rapiditatea și modul comod în care se realizează creditarea

-Ferratum oferă clienților săi posibilitatea de a rambursa anticipat creditul de nevoi personale fără să solicite costuri suplimentare

-de asemenea, clienții au mai multe opțiuni în ceea ce privește primirea banilor: în contul bancar sau numerar

-dobânda lunară este fixă, fără comision de analiză a dosarului sau de administrare și fără alte costuri, ascunse sau nu.

Este foarte simplu să iei un credit de nevoi personale Ferratum

Țin neapărat să menționez faptul că este foarte ușor pentru oricine să solicite un credit de nevoi personale (credit în rate) de la Ferratum, chiar și dacă nu are experiență în mediul online. Este suficient să acceseze linkul care duce către pagina Credit de nevoi personale, să selecteze suma pe care dorește să o împrumute, să aleagă durata creditului și data primei rambursări, după care să își treacă în tabel datele personale (prenumele complet, numele de familie, CNP-ul, adresa de e-mail și un număr de telefon mobil). În cel mai scurt timp solicitantul va putea afla dacă se încadrează pentru primirea unui credit de nevoi personale și, dacă răspunsul este pozitiv, se va putea bucura de banii primiți. Mai multe detalii în legătură cu acest credit în rate puteți afla accesând linkul de mai sus.

La final, aș dori să îi întreb pe cei care mă citesc cum și de unde au luat bani atunci când au avut o nevoie personală urgentă.