Credit de nevoi personale

Nu am încurajat și nu voi încuraja niciodată acest mod de a face rost de bani, însă știu că sunt situații când un împrumut rapid rămâne singura soluție pentru a rezolva o problemă, pentru a scăpa de un necaz sau pur și simplu pentru a îndeplini un vis ori a duce la bun sfârșit un plan. Nevoile personale pot fi multe, însă unele se rezolvă cu ajutorul celor apropiați, iar altele doar prin intermediul unui credit rapid, care vă poate aduce în scurt timp până la 10000 de lei. Vă sfătuiesc să vă faceți bine socotelile și să vă gândiți dacă veți fi capabili să returnați banii luați cu împrumut și dobânda (mai mare sau mai mică) pe care orice firmă o cere. Până la urmă, să nu uităm că instituțiile financiare nebancare de creditare nu sunt case de binefacere, ci afaceri.

Cine poate face un credit de nevoi personale?

La Viva Personal se poate împrumuta orice persoană care a împlinit vârsta de 21 de ani, realizează venituri de minim 1000 de lei și deține un card sau un cont bancar în care îi este virat salariul. Pentru creditare sunt acceptate și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit. Tot ce aveți de făcut este să dați clic pe imaginea de mai jos și apoi să completați online datele cerute de către firma care acordă împrumutul. Cererea va fi procesată în scurt timp și, dacă este aprobată, primiți pe card banii solicitați în doar câteva ore.
vivapersonal.ro
Credit online pentru nevoi personale

Datorită faptului că acest credit de nevoi personale este un produs disponibil online lucrurile se desfășoară ușor și rapid. Puteți aplica pentru el de oriunde prin simpla completare a formularului disponibil pe site. Puteți alege suma exactă de care aveți nevoie (între 1000 și 10000 de lei) pe o perioadă fixă de 12 luni. Dobânda este și ea fixă, deci veți ști de la început cât veți avea de plată.

După cum spuneam și mai sus, nu încurajez solicitarea de credite, dar știu că uneori nu se poate altfel. De aceea vă sfătuiesc să nu vă lăsați atrași de mirajul banilor obținuți atât de ușor. Citiți cu atenție termenii și condițiile, calculați cât și când vă veți permite să returnați și în funcție de aceste socoteli solicitați strict suma de bani de care aveți nevoie. Nu uitați că banii trebuie dați înapoi!
vivapersonal.ro