În această dimineață mi-am dat seama că pentru fiecare dintre noi, în funcție de sex, vârstă, orientare politică sau religioasă, covorul fermecat poate avea o altă semnificație. Copilul se gândește imediat la povestea covorului zburător și își imaginează lumi fantastice. Mama se gândește întotdeauna la un covor pvc antiderapant care să îi ferească puiul de accidente. Tatăl se gândește la covorașul din mașină. Bunica se gândește la un covor pe care să nu se adune scame. Politicianul se gândește probabil la covorul roșu. Credinciosul se gândește la un covor moale pe care să își așeze în timpul slujbei genunchii obosiți. Bloggerul se gândește să vorbească altora despre super oferta la covoarele pvc de pe Emenatwork.ro, locul unde doritorii pot găsi covor pvc, covor pvc omogen, covor pvc acustic… Pentru persoanele interesate, chiar acest covor pvc tarkett pentru trafic intens poate fi covorul fermecat. 

Un covor fermecat pentru trafic intens? Cei mai mulți ar spune că acesta este util în grădinițe, spitale, hoteluri, birouri, magazine sau depozite, nicidecum într-un apartament. Dar cei mai mulți nu au venit în vizită la noi, să observe ce trafic intens avem. Patru pisici se aleargă non stop pe covorul din sufragerie (singurul nostru covor, dacă e să fiu foarte sinceră), în vreme ce câinele “galopează” vesel în urma lor. Când animalele se odihnesc, oamenii calcă în picioare fiecare centimetru de covor. Nepoții își plimbă jucăriile, prietenii își odihnesc picioarele, rudele mișuna și ele. Dar cel mai mult tot noi, ai casei, ne plimbăm. Uneori chiar fără să ne mai ridicăm de pe scaune, că doar pentru asta s-au inventat roțile, nu? Iată motivul pentru care eu consider că un covor fermecat este covorul care nu adună scame, păr de animal, urme de pantofi, pete de cafea sau chiar oasele de care s-a plictisit câinele. Oare s-a inventat acel covor? Nu știu, dar uneori mă bate gândul să schimb pufosul meu (la covor mă refer, nu la Bruno) cu un covor pvc care este mult, mult mai ușor de întreținut. Sau să renunț definitiv la covoare, fie ele și fermecate.

La emenatwork.ro găsiți covor pvc antiderapant, covor pvc omogen, covor pvc acustic, dar și multe alte produse pentru casă, grădină, birouri…

covor-pvc-eterogen-tarkett-pt-trafic-intens-prisma-fag-logan-1_9445