Tindem sa credem ca ne pricepem la toate si suntem buni la orice, iar asta este valabil si atunci cand vine vorba de sport si de competitii sportive. Atunci cand un incepator este dornic sa afle mai multe despre strategiile de pariere, de pilda, ori despre evenimentele care ii aduc sanse mai mari de castig, internetul este o sursa bogata de informatii, care ii ofera tot ce vrea sa afle. Altfel spus, se gasesc aici o multime de tipseri, fiecare cu propriile sfaturi. Acesta este momentul insa cand apare confuzia – recomandarile cui le vei urma? Tocmai pentru a veni in ajutorul celor neinitiati, a fost conceputa platforma online de pariuri sportive, denumita sugestiv Cota 2.

Aceasta este o veritabila sursa de informatii – se gasesc aici tot ce tine de pariuri sportive, de la tip-uri, stiri sportive de ultima ora si case de pariuri sportive online. Cu alte cuvinte, isi pot face cont aici atat cei cu experienta care vor sa impartaseasca ce au invatat cu altii (tipsteri biletul zilei fotbal), cat si cei care au patruns in lumea pariurilor sportive.

Platforma Cota2 – ce ofera jucatorilor?

Imediat ce ai accesat site-ul vei fi intampinat de sectiunea de noutati si stiri sportive. Practic aici te pui la curent cu toate evenimentele sportive care au avut sau urmeaza sa aiba loc.

Pentru zilele in care ramai fara inspiratie a fost creata sectiunea cu tips-uri. Poti arunca o privire acolo inainte sa lansezi un pariu pe anumite evenimente sportive. Informatiile de aici sunt impartasite nu doar de tipserii care s-au inregistrat pe platforma, ci si de expertii din spatele site-ului cota2.ro.

Asa cum am spus si mai sus, un incepator se poate trezi intr-o oarecare dilema atunci cand citeste diverse recomandari si tips-suri online. Pana la urma, este de la sine inteles, avand in vedere ca exista o multime de oameni care ofera astfel de sfaturi, atat pe forumurile de profil, cat si pe diferite alte site-uri. Prin urmare, ce sfat vei pune in aplicare, respectiv care tipsteri iti inspira mai multa incredere?

Expertii care au creat Cota2 au au in vedere acest lucru si vin cu solutia. Cu alte cuvinte, platforma cuprinde un clasament care ordoneaza tipsterii in functie de anumite criterii precum rata de castig, numarul de pariuri plasate, totalul pariurilor castigate, cat si pierdute, profitul realizat, numarul abonatilor si asa mai departe. Aceasta ierarhizare vizeaza tipserii care s-au inregistrat pe site, fiind separata de cea a tipsterilor care alcatuiesc echipa Cota2.ro.

Mai mult decat atat, site-ul mentionat ofera celor interesati sansa de a-si deschide direct conturi la diverse case de pariuri si agentii de pariere online. Acest lucru prezinta un real avantaj pentru cei aflati la inceput sau pentru cei dornici sa testeze si platformele de pariere online, in afara de agentiile stradale.

Fie ca este cunoscator sau nu, lumea pariurilor sportive este una imprevizibila, astfel ca te vei putea confrunta oricand cu rasturnari de situatie si evenimente surpriza. In acest sens, factorul de nesiguranta poate fi eliminat atunci cand se ia in considerare parerea altor tipseri pariuri. Acestea fiind spuse, Cota2 se adreseaza atat celor pasionati, cat si novicilor. Este un ajutor pentru cei pasionati de sport, pariuri sportive si ponturi legate de acestea.