Avem un prieten de familie care locuiește în străinătate, într-o țară mult mai dezvoltată decât a noastră. De curând și-a deschis, tot acolo, o firmă care îl va ajuta să fie propriul său stăpân. Pe lângă faptul că a făcut toate demersurile necesare pentru ca firma sa să fie în regulă și să poată oferi clienților o prezentare cât mai atractivă, prietenul nostru a înțeles un lucru foarte important: până la urmă, că vrem sau că nu vrem, haina îl face pe om în anumite cercuri, așa că a decis să își reînnoiască garderoba pentru a se putea prezenta în fața clienților pretentioși așa cum scrie la carte. A comandat pentru început două costume slim fit, două perechi de pantofi din piele, comozi și eleganți, o duzină de camasi business, un ceas elegant și alte câteva obiecte necesare completării unei ținute business.

Pe lângă faptul că l-am apreciat pentru că a ales să poarte lucruri de cea mai bună calitate pentru a face întotdeauna impresie bună potențialilor clienți, mi-a plăcut mult și ideea de a comanda costume slim fit și cămăși business de pe un site de la noi, Gentlemen`s Corner. Motivul este evident: cămășile business și costumele slim fit sunt de o calitate excelentă, dar au marele avantaj de a fi mult mai ieftine decât în țara unde locuiește prietenul nostru. Pentru că tot urma să vină în țară pentru un eveniment personal, a ales să comande de cum a pus piciorul pe pământ românesc. A primit produsele foarte repede și vă spun cu sinceritate că mult m-am mirat văzând din ce materiale bune erau confecționate atât cămășile businees, cât și cele două costume slim fit.

Le-aș recomanda tuturor bărbaților să facă același lucru, să aibă în garderobă un costum de bun gust, elegant, și un set de cămăși de cea mai bună calitate, fie că dețin o afacere, fie că nu. Până la urmă, respectul nu vine așa, din cer, ci se câștiga prin gesturi aparent mărunte, cum ar fi felul în care ne îmbrăcăm, felul în care vorbim, felul în care ne comportăm în societate, felul în care îi respectăm pe cei din jur. Pentru o ținută elegantă vă puteți îndrepta atenția către magazinul online Gentlemen`s Corner.