De multe ori m-am revoltat în trecut, văzând că împrumutăm tot ce se poate împrumuta de afară. Pe atunci nu îmi dădeam seama cât de utilă este diversitatea, în toate formele ei, cât de mult și de repede se schimbă lumea în care trăim. Aproape că nu mai există granițe între țări și civilizații (știu, există și excepții), iar asta nu e neapărat un lucru rău. Învățăm unii de la alții, alegem ceea ce ne place și evităm ceea ce nu ni se potrivește. Faptul că noi, românii, putem găsi astăzi costume de Halloween Educlass pentru serbare, petrecere și carnaval spune totul. Copiilor le place această sărbătoare, iar părinții se adaptează din mers la noile tendințe. Multe costume de Halloween sunt chiar simpatice, au o notă de veselie de care chiar avem nevoie, sunt relativ ieftine și pot trezi copiilor chiar și pofta de a citi povești despre anumite personaje. 

Am văzut pe site-ul educlass.ro o mulțime de costume Halloween, care mai de care mai drăguțe. Copiii se pot transforma într-o clipită în Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Batman, Spiderman, prințesa Sofia, Rapunzel, Mickey Mouse ori Elsa. Desigur, doritorii pot opta și pentru costume Halloween înfiorător de simpatice, așa cum sunt cele cu vampirița gotică, liliacul care își întinde aripile negre, roba de fantomă, fluturașul, vrăjitoarea dovlecel, scheletul din casa bântuită, zâna Plum Pixie, prințesa mărilor, scufița roșie sau roba demon. Degeaba insistă unii pe ideea că această sărbătoare îi sperie pe cei mici. Nimic mai fals! Copiilor le place la nebunie joaca de-a personajele din basme și povești, le place să se costumeze și să încerce să îi sperie pe adulți. Nu e nimic greșit în a le oferi micuților această plăcere o dată pe an sau chiar la fiecare petrecere, aniversare, serbare, carnaval etc. Greșit este să rămânem ancorați în trecut, să nu recunoaștem că vremurile se schimbă și, odată cu ele, ne schimbăm și noi.

rubie-s-costum-carnaval-pelerina-liliac-simpatic-10027

Persoanele care cumpără produse de pe site-ul educlass.ro au și câteva avantaje în plus. Amintesc aici voucherul cadou pentru clienții care se abonează la newsletter și punctele de fidelitate care, încă la prima comandă, oferă cumpărătorilor anumite reduceri de preț. Aceste reduceri devin permanente după a treia comandă plasată pe site.