O vorbă din popor spune că omul gospodar își face vara sanie și iarna căruță, poate pentru că iarna nu-i ca vara. :) Uneori, firmele conduse de oameni inteligenți urmează îndemnul și încep pregătirile pentru
anotimpul călduros încă din iarnă. Acestea sunt firmele ce vor rezista în timp, se vor extinde și vor fi cu adevărat apreciate. Ținând cont de faptul că deocamdată la noi sunt zile de primăvară, deși calendarul arată altceva, consider că nu ar fi rău să vorbesc despre inchirieri corturi, pentru ca cei interesați să afle de existența site-ului unde se poate rezolva ușor orice nevoie legată de petreceri în spații acoperite.

Aceste corturi sunt foarte mari, sunt foarte bine lucrate și arată într-un mare fel, dacă îmi permiteți o exprimare modernă. Sunt utile celor ce au nevoie de un loc acoperit în exterior pentru diverse evenimente și pot fi închiriate sau cumpărate. Vă spun sincer că mie mi-au făcut o impresie foarte bună prin aspectul total diferit față ce ceea ce știam eu că înseamnă un cort mare pentru evenimente. Având structuri inovatoare, gândite de producători de top la nivel global (Pacific Domes si Tentickle), arhitectura acestor corturi oferă un design modern, oportunități de branding și proiectare multimedia.

Marquee-urile sunt corturi ce se asamblează rapid și pot fi unite între ele pentru un aspect unic sau pentru a se mula pe nevoile persoanelor interesate. Pentru vreme rea, aceste corturi au un sistem de pereți cu prindere click și pot fi închiriate numai prin intermediul TentEvent.

Corturile Stretch au o structură mai simplă, dar tocmai acest lucru poate fi farmecul lor, mai ales dacă ne amintim că sunt inspirate de corturile beduinilor. Structura tensionată flexibilă permite amplasarea lor în locuri unde altceva nu s-ar potrivi, în spații înguste, în jurul clădirilor sau al grădinilor, oferind în același timp acoperirea necesară. Am înțeles că ar avea membrane organice care respiră și că nu au nevoie de autorizație de construcție. Nu știu ce sunt aceste membrane, însă bănuiesc că cei care lucrează în domeniile unde corturile sunt necesare vor înțelege exact ce spun.

Dom-urile imi plac cel mai mult, poate și pentru că mă atrage forma lor rotunjită, mă duce cu gândul la un loc liniștit sau chiar la o navă extraterestră. Au un impact deosebit asupra oricui le-ar vedea, atât la exterior, cât și în interior. Sunt foarte rezistente, neridicând nici un fel de problemă nici măcar atunci când temperaturile sunt extreme, ba chiar vin la pachet și cu un certificat verde de producție. Pot fi transportate foarte ușor, la fel ca și celelalte modele de corturi închiriate sau cumpărate prin intermediul TentEvent. Le puteți găsi într-o mare varietate de mărimi, așa că se vor mula după nevoile dumneavoastră fără probleme, orice ați avea de gând să organizați.

Se montează foarte ușor, reducând astfel timpul necesar pregătirii evenimentului. Mă gândesc și la faptul că par a fi soluția ideală pentru cei ce au nevoie de cort pentru un eveniment singular, prin închiriere, dar sunt la fel de rentabile și pentru firmele care organizează des evenimente (festivaluri, plaje etc), numai că de aceasta dată mai convenabil este să fie cumpărate. Așadar, spor la cumpărat sau închiriat!