Îţi place uneori să te lauzi pe facebook cu iubirea pe care el ţi-o poartă şi te grăbeşti să îi faci declaraţii, ca nu cumva vreo domnişoară să îşi imagineze că e liber. Dacă nu ştie întreg pământul cât de tare vă iubiţi, parcă nici nu vă iubiţi, nu? Dacă trece ziua fără să postezi măcar o poză cu voi în ipostaze drăgăstoase, lumea ar putea crede că nu mai sunteţi în acel relationship mult trâmbiţat şi aplaudat. Aud că ar fi apărut un software pentru controlul calitatii. Oare ştie să verifice şi calitatea dragostei ce se revarsă în cascade pe câte un perete virtual? 

Noi, oamenii, avem tendinţa de a ne forma opinii şi de multe ori chiar de a judeca în funcţie de ceea ce vedem. Fără să ne dăm seama ne apucăm uneori (în gând, în vorbă sau în scris) să emitem opinii folosindu-ne de informaţiile pe care le primim. Dacă la început marea noastră reţea socială fb părea un soi de telenovelă roz, doar lapte şi miere, acum oamenii îşi doresc tot mai tare să poată face controlul calităţii, să cearnă neghina de grâu şi adevărul de minciună. Oamenii încep să îşi dea seama că viaţa nu e întotdeauna aşa cum încearcă unii să o prezinte, cu fluturaşi în stomac şi multe declaraţii de iubire în public.

Până când se va inventa acel software capabil să verifice calitatea declaraţiilor de dragoste de pe fb, oamenii îşi îndreaptă atenţia spre matricia, o organizaţie de consultanţă în afaceri şi tehnologie, specializată în implementarea de soluţii software şi servicii de calitate pentru afaceri, atât în organizaţiile din sectorul privat, cât şi din cel public. “Scopul celor de la Matricia este sa devina furnizorul numarul unu de solutii si servicii ECM pentru companiile private medii si mari si pentru organizatiile din sectorul privat din România. Compania este Master Reseller pentru Hyland in Europa Centrala si de Est si opereaza direct printr-o retea de partener.”

“Pentru a fi siguri ca in compania dumneavoastra se iau decizii de afaceri inteligente, care duc la cresterea eficientei, este important sa incepeti cu proiecte care vor contribui la optimizarea procesele de afaceri din organizatie. “. Dacă te numeri printre cei care au nevoie de un software pentru controlul calităţii şi vrei ceva cu adevărat bun, contacteaza echipa Matricia.

iStock_000007032257Small_Success Stories.jpg_5419984a9e63c

shutterstock-wide_103570856.jpg_541992d00d56a