Skip to main content

Consultanţă nutriţională de la Slim Duo Forte

Organismul uman este, încă de la naştere, o maşină perfectă, ce funcţionează optim atâta timp cât îi acordăm un minim de atenţie (ştiu, sunt şi situaţii nefericite, în care nu se întâmplă aşa), o maşină cum omul nu a reuşit încă să creeze, dar pe care încearcă să o distrugă prin poluarea aerului, a pământului, printr-o alimentaţie inadecvată, prin sedentarism, printr-un stil de viaţă dezordonat. Bine-nţeles că sunt şi situaţii în care această maşină nu este perfectă, nu funcţionează cum ar trebui, chiar dacă avem grijă de ea.

Atunci când pofteşti în mod excesiv la dulciuri, când realizezi că ai o poftă de mâncare de nestăvilit, când trăieşti într-un mediu poluat sau când ai un tranzit intestinal lent, ştii că ceva nu este în regulă, că organismul tău suferă un dezechilibru. Ce faci în asemenea situaţii? Unii aleg să meargă la medic pentru analize, alţii se tratează după ureche, iar restul nu acordă nici o importanţă acestor probleme, lăsându-le să se agraveze. Nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că nu am nici un fel de pregătire în domeniu, însă am grijă ca atunci când sunt întrebată, să recomand consultarea unui specialist.

Tot ceea ce pot face pentru a veni în sprijinul persoanelor care vor să îşi schimbe stilul de viaţă şi să îşi regăsească echilibrul pierdut, este să anunţ aparitia unui serviciu ce poate fi găsit şi online, un sistem apărut de curând în România. Este vorba despre sistemul de consultanţă nutriţională oferit de specialiştii Slim Duo Forte, care, pe baza unui chestionar de evaluare a obiceiurilor alimentare şi a stilului de viaţă pot determina cauzele dezechilibrului din organism şi pot recomanda o dietă personalizată, care să repare ceea ce a fost stricat cu bună ştiinţă sau inconştient. Totul se desfăşoară pe o perioadă de doar trei luni, timp în care specialişti în nutriţie se ocupă de programul personalizat în trei etape: Detoxifiere-Slăbire-Reechilibrare, adaptate în funcţie de metabolismul fiecăruia, iar preţurile sunt foarte mici.

Comments
 • javra July 11, 2013 at 4:14 pm

  De peste 20 de ani, greutatea mea variază între 80 şi 85 kg,
  ceea ce e OK, având 1,80 m înălţime.

  • Vienela July 11, 2013 at 5:05 pm

   De peste 15 ani, greutatea mea variaza intre 50 si 55 kg, ceea ce nu este deloc ok, daca ne gandim ca am 1,70m. :)))))

 • Radu July 11, 2013 at 5:04 pm

  De ingrasat au ceva ? 🙂

  • Vienela July 11, 2013 at 5:06 pm

   Cred ca tot un dezechilibru este si atunci cand omul este prea slab. Mi-ar placea sa aflu ca au ceva si pentru persoanele prea slabe. :)))

 • […] Consultanta nutritionala de la Slim Duo Forte […]

 • Dana Lalici July 11, 2013 at 8:04 pm

  Pentru ca nu au fost multe comentarii si pentru ca tu esti prea modesta sa te lauzi, m a bag eu sa bat toba.

  Dragilor, mie mi-e draga si cred ca si voua. De scris scrie bine, ca altfel nu am fi aici cu totii, sa ii urmarim cuvintele. Exista undeva un concurs la care o putem vota pe Vienela. Chiar nu va bagati? Nici nu vreau sa aud!

  Acesta este linkul :
  http://www.mostwantedblog.org/2013/07/11/consultanta-nutritionala-sdf-alege-cel-mai-bun-articol/

 • Dana Lalici July 11, 2013 at 8:58 pm

  Vienela, de ce nu bagi si linkul unde se voteaza in articol , ca un fel de Pingback?

 • Tina July 11, 2013 at 9:55 pm

  Nu prea am la inima tot felul de pastile de slabit. Nu le contest calitatea lor, insa prefer sa nu folosesc.
  Sanatate multa si un fizic cat mai in forma!

 • Mirela July 12, 2013 at 6:28 am

  Vienela, dacă ești doar slabă, fără a suferi de vreo boală, fii fericită! Eu tot dintr-un regim înt-altul o duc de vreo doi ani, asta în condițiile în care până atunci n-am avut nicio problemă cu greutatea. Îmi pare rău s-o spun, dar a apărut de când stau prea mult pe net, adică problema este în legătură directă cu sedentarismul. Mulțumesc pentru articol, fug să te votez. Dana este o minunată! 🙂

  • Dana Lalici July 12, 2013 at 7:21 am

   De acord, Mirela, si la mine kilogramele s-au acumulat mai ales in ultimii 3 ani de cand am munca de birou, plus netul :). Cand bateam tara, eram subtirica si iute, acum sunt lenta si grasa.

   • Mirela July 12, 2013 at 8:08 am

    Dana, am ținut cam multe diete și mă seacă…La majoritatea s-au acumulat kilograme în plus de când cu blogul, am observat cu ochiul liber. Voi lăsa netul pe perioada vacanței, adică o lună, iar dacă văd că mă simt mai bine, perseverez, deoarece e vorba de sănătate în primul rând…Ne conformăm, asta este! 😉

 • […] Articolul pe care vă rog să îl votaţi este cel de la numărul 10, Consultanţă nutriţională de la Slim Duo Forte. […]

 • coco July 12, 2013 at 8:49 am

  vot 42 🙂
  succes !!!

 • Simona July 12, 2013 at 10:17 am

  Ținând cont că tocmai am slăbit vreo 12 kg, aș avea nevoie de consultanță 😀 , să mă mențin!
  Foarte bun articolul!

 • Mala July 12, 2013 at 10:33 am

  Da, problemele multora sunt dereglari ale metabolismului(si nu numai) si cauzele sunt multiple. Fara ajutor de specialitate e in zadar orice dieta sau regim.
  Interesanta alegerea ducerii in virtual a unui site/proiect(sa zicem) care lucreaza face-to-face cu omul. Insa, un prim pas poate ca trebuia facut si-n sensul asta.
  Bafta, Vi ! Ai scris un material obiectiv si documentat, ca de obicei.

 • Alina July 12, 2013 at 10:48 am

  Se pare ca acest concurs este facut sa fie al tau 🙂
  Felicitari de acum 🙂

 • Andreea D. July 12, 2013 at 2:43 pm

  Am înregistrat votul cu nr 91 pentru Vienela. Îţi ţin pumnii!
  Eu am cam aceeași 46 – 50 greutate de vreo 10 ani, am văzut că vara scad până la limita de 46-67 iar iarna pun kilogramele la loc. Această fluctuație probabil şi pentru că vara consum mai multe fructe/legume/lichide şi uneori înlocuiesc caloriile din timpul iernii cu vegetalele.

 • Poziţia Julietei | Iubesc Viaţa July 13, 2013 at 7:05 am

  […] Articolul meu are numărul 10 https://vienela.ro/consultanta-nutritionala-de-la-slim-duo-forte/. […]

 • elly weiss July 13, 2013 at 7:55 am

  194 🙂 acum.
  Bafta!

 • Vă mulţumesc! | Iubesc Viaţa July 16, 2013 at 8:02 am

  […] Mă aşez la calculator şi scriu un mesaj pentru prietenii care m-au susţinut în lupta pentru premiul de 100 de euro: […]

 • […] Consultanta nutritionala de la Slim Duo Forte (castigator) […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.