De foarte mult timp am avut nevoie pentru a ma acomoda cu ideea ca unele denumiri s-au schimbat, ca limba engleza da navala peste noi si ne sileste sa ne adaptam vremurilor pecare le traim. In urma cu niste ani am intalnit prin online o doamna care sustinea ca lucreaza in HR. L-am intrebat pe baiatul meu ce inseamna HR, sa nu mor fraiera si sa nu ma fac de rusine. Mare mi-a fost uimirea cand am aflat ca nu e decat prescurtarea de la Human Resources (resurse umane). Dupa aceasta “descoperire epocala” totul a fost simplu.
Poate fi simplu si pentru altii, daca au nevoie de consultanta in HR, singura conditie fiind sa intre pe pagina http://persons.com.ro/consultanta-hr/, locul unde pot gasi cam tot ceea ce tine de acest domeniu. Prin consultanta in HR “specifica pe care o ofera, Persons evalueaza si propune solutii care rezolva problemele punctuale si ofera directii pentru dezvoltarea viitoare a angajatilor si organizatiei.”
Recrutarea de personal, desi pare un lucru simplu la prima vedere, este de fapt greu de realizat, dupa cum va pot confirma toti cei care au incercat vreodata acest lucru. De aceea este bine de stiut faptul ca Persons ofera celor interesati diagnoza organizationala, audit motivational, retentie si loializare, organizare interna (adica tot ceea ce tine de planificare de personal, personalizarea fisei de post, ROI), evaluarea performantelor angajatilor, medierea relatiilor de munca,dezvoltarea organizationala si consultanta onsite.
Uneori chiar ma intreb de unde si cum reusesc acesti oameni sa mai recruteze personal pentru toate firmele, daca tot mai multe vocisustin ca tinerii tarii au plecat prin strainatate la munca, iar cei ramasi acasa nu au reusit sa ia bacul, nu sunt pregatiti pentru nici un job si au pretentii salariale cu mult peste ceea ce pot oferi efectiv firmei la care se angajeaza. Nu cumva lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat vor unii sa ne faca sa credem?
“Avantajele colaborarii cu Persons:
- Eficientizarea si optimizarea proceselor si activitatilor dumneavoastra de resurse umane.
- Suport in realizarea auditului general de resurse umane si o cunoastere mai buna a potentialului uman al organizatiei.
- Valorificarea potentialului angajatilor si motivarea lor.”