Skip to main content

Consultanță gratuită pentru înmatriculări auto

Oare mai este vreun român în această țară care să nu știe (din experiența sa ori din cele auzite pe la alții) cât de greu se înmatriculează o mașină, fie că este nouă, aflată la începutul sau la finalul contractului de leasing, sau second-hand? Până și eu, care merg foarte mult pe jos, care nu am mașină, știu că sunt o mulțime de etape de parcurs, o mulțime de proceduri necesare înmatriculării autovehiculului, că funcționarii de la ghișee sunt, de cele mai multe ori, plictisiți, gata să îi închidă gemulețul în nas nefericitului care nu înțelege imediat ce are de făcut sau care nu are actele complete, fie că vorbim despre cele de la serviciul înmatriculări, asistență RAR sau taxe și impozite.

Avem tot mai puțin timp liber și ar fi păcat să îl pierdem stând la cozi interminabile, făcându-ne o mulțime de nervi și, de multe ori, nereușind să ne rezolvăm problemele așa cum ne-am dori. Tocmai din aceste motive, sfatul meu pentru cei ce au nevoie să își înmatriculeze mașina fără bătăi de cap, este să apeleze cu încredere la cei care fac acest lucru de opt ani, care au deja experiența și timpul necesar. Am prieteni care îmi spun mereu că aceasta este cea mai bună și mai la îndemână soluție, că au procedat la fel și au scăpat de nervi, ba chiar au economisit și timp.

Începând de la întocmirea dosarului, plata taxelor, depunerea dosarului la serviciul de înmatriculări auto, și până la ridicarea autorizației și a plăcuțelor cu număr provizoriu, de toate se poate ocupa www.servicii-inmatriculare.ro, fără ca dumneavoastră să faceți vreun efort sau să pierdeți timp prețios. Totul se desfășoară rapid, în timp ce dumneavoastră vă vedeți de treburile de zi cu zi. Pentru cei care au nevoie numai de sfaturi, am aflat un detaliu important: există consultanta gratuita pentru inmatricularile auto, deci un motiv în plus să intrați pe linkul de mai sus și să vă folosiți de formularul de contact sau de numărul de telefon afișat pe prima pagină.

Comments
 • Radu January 15, 2014 at 2:10 pm

  Când stăteam în Bucureşti am apelat o dată la un astfel de serviciu! A fost mulţumitor! 🙂

 • Adrian April 5, 2017 at 11:59 am

  Bucuria celor care presteaza astfel de servicii, se pierde foarte mult timp cu birocratia asta din RO dar se poate apela la nevoie si la astfel de firme care iti pot rezolva toate problemele contra cost.

  • Vienela April 6, 2017 at 9:17 am

   Birocratia omoara orice initiativa si orice chef de a face cate ceva. Cand nu stai bine cu timpul sau cu nervii, este de preferat sa apelezi la altii. 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.