Despre faptul că există companii de consultanță financiar bancară în România am aflat acum câțiva ani, când cumnata mea a fost sfătuită să apeleze la experții în domeniu pentru a-și aduna toate creditele pe care le făcuse într-unul singur, mai avantajos, provenind de la o singură bancă, lucru care se numește refinanțare și care poate aduce chiar și un mic câștig, prin plata unei sume mai mici la final.

Deși a fost printre primele companii de intermedieri credite bancare apărute în România, noi am aflat târziu de existența AVBS Credit, ce a luat ființă în anul 2007 și pe care o puteți găsi pe internet accesând site-ul www.avbs.ro. Se spune că niciodată nu-i târziu, așa că vreau astăzi să le fac cunoscute și cititorilor mei câteva dintre avantajele pe care această companie le poate oferi atât celor care au nevoie de un credit ipotecar, de un credit de nevoi personale, de creditul Prima Casă sau de orice alt fel de soluții financiare personalizate, cât și celor interesați să deschidă o franciză AVBS.

Ce a însemnat refinanțarea pentru cumnata mea? A scăpat de sumele mari pe care le plătea la mai multe bănci, pentru diversele credite pe care le făcuse de-a lungul timpului, a primit un produs mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plată și al perioadei de grație, ba chiar a făcut o economie considerabilă la suma totală pe care o avea de înapoiat băncii.

Cu siguranță că ea nu s-ar fi descurcat niciodată singură, pentru că este foarte greu (chiar și când ai cunoștințe legate de domeniul financiar bancar) să consulți ofertele tuturor băncilor și ale instituțiilor bancare, în ideea că vei putea verifica toate informațiile disponibile și vei putea alege creditul care se mulează perfect pe nevoile tale. Șansa de a putea apela la o firmă cum este AVBS, care are ani buni de experiență în spate, și care poate găsi produsul de refinanțare perfect, ni s-a părut tuturor o adevărată renaștere.

Ce trebuie să știți despre refinanțare:

-pentru creditul fără garanții, perioada de acordare este de 6-120 de luni, iar suma între 630-88.000 lei

-pentru creditul cu garanții, perioada de acordare este de 6-360 de luni, iar suma între 5.000-400.000 euro

-dacă produsele refinanțate au fost contractate înainte de 31.10.2011, perioada de refinanțare a unui credit poate fi mai mare de 60 de luni

-dobânda poate fi variabilă sau fixă

-valabil doar pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani.

Marele avantaj este că AVBS Credit reprezintă o companie care oferă servicii în mod absolut GRATUIT celor care sunt interesați de obținerea unui credit bancar. ”Când spunem AVBS spunem seriozitate, etică, profesionalism, motiv pentru care este foarte important pentru noi ca toți cei care sunt sub umbrela AVBS să manifeste constant aceste valori.”

Experții financiari ai AVBS sunt cei mai atenți colaboratori, reușind să ghideze fiecare client în parte prin lumea complicată și dinamică a creditării bancare, concentrându-se pe nevoile clientului, păstrând standarde etice solide, oferind soluții bancare ireproșabile. Un credit IMM, un card de credit, un credit de nevoi personale, un credit ipotecar, un credit Prima Casă sau o refinanțare, pentru orice nevoie ați avea, AVBS vă poate găsi soluția ideală, care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră.

”Franciza reprezintă un contract prin care o firmă de prestigiu, ce deține o gamă de produse sau servicii ce și-au dovedit în timp succesul comercial, autorizează un francizat să utilizeze marca și metodele proprii de organizare a afacerii. În urma semnării contractului, francizatul este de acord să funcționeze conform condițiilor contractuale, iar în schimb, francizatorul se angajează să-i acorde francizatului sprijin și asistență pe întreaga perioadă contractuală.”

Nu aș fi știut să explic mai bine ce este o franciză, însă pot cu ușurință să le recomand celor care dețin cetățenie română, care au o experiență îndelungată în sistemul bancar sau în cadrul unei firme de intermedieri credite, să se gândească serios dacă nu cumva își doresc să se folosească de faptul că AVBS Credit oferă franciza în mod GRATUIT, pentru a-și deschide o afacere în domeniul consultanței financiare. Trebuie să menționez faptul că AVBS Credit deține 47 de francize MASTER în cadrul cărora lucrează peste 300 de consultanți financiari.

aplicatia avbs

Pentru ca toate cele de mai sus să poată fi rezolvate ușor, tehnologia le sare în ajutor celor ce dețin smartphone-uri Android sau iOS, prin Aplicatia AVBS Credit, ce poate fi utilizată într-un mod simplu de către oricine și-ar dori să aplice pentru un credit direct de pe telefon. Este necesar doar să descărcați aplicația AVBS Credit și să introduceți codul unic 0001, pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniul financiar bancar, pentru a face un credit oricând și oriunde ați dori, căci acesta a fost motivul pentru care compania a investit în această aplicație: dorința de a fi permanent în contact cu clienții.

O firmă care se respectă își respectă clienții, le oferă toate condițiile necesare rezolvării problemelor și le pune la dispoziție atât canale informative ușor de accesat, cât și brokeri experimentați, care să cunoască ofertele existente pe piața bancară, să întocmească dosarul de credit, să îl depună și să urmărească pas cu pas procesul de aprobare a creditului. Această firmă este AVBS Credit.

 avbs

Pentru a vă convinge de transparența firmei AVBS Credit și pentru a înțelege că și brokerii sunt oameni care pot zâmbi, pot sta încruntați, pot simți aceleași emoții ca oricine altcineva, de câteva săptămâni se derulează în București și în țară un program de tip Big Brother. Îi puteți vedea la lucru sau în pauze urmărind pagina lor de facebook.

Aș vrea să închei cu o glumă care vă va ajuta să înțelegeți motivul pentru care, atunci când aveți nevoie de un credit, este bine să apelați la serviciile AVBS Credit:

Un ofițer de credite senior stătea lângă biroul unui coleg din clasa junior. Sună telefonul. Ofițerul de credite junior răspunde și spune ”nu… nu… nu… nu… da… nu”, după care închide. Seniorul îl întreabă imediat la ce a răspuns ”da”.

”Nu te îngrijora”, răspunde juniorul. ”Am spus da doar când m-a întrebat dacă îl ascult în continuare”.