Fiind printre primii care începuseră să vândă droguri prin oraş, în scurt timp reuşise să strângă o avere frumuşică, să cumpere două apartamente într-o zonă  centrală, pe care le închiria la un preţ destul de bun. Deşi vedea mereu la televizor că se fac arestări, că mulţi din branşa lui pică în capcanele poliţiei, niciodată nu a crezut cu adevărat că îi va veni şi lui rândul, nu a vrut să accepte că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Acum stă ascuns printre gratii, iar soţia lui trăieşte un vis urât din care nici nu încearcă să se trezească.

Era învăţată să îi vină totul pe tavă, să nu i se refuze nimic, era genul de păpuşă răsfăţată, pentru care soţul ei ar fi făcut orice. Dar când a venit necazul, lumea ei roz s-a prăbuşit. S-a văzut nevoită să trăiască doar din banii de pe apartamentele închiriate, să îşi reducă mult cheltuielile, să se descurce singură. Adio plimbări prin ţări străine, adio lux, adio scutul protector oferit de soţul drăgăstos!

Îşi iubea soţul şi îi simţea lipsa în permanenţă, dar seara, când se băga în patul rece şi închidea ochii, nu se mai putea preface, îşi striga în singurătatea casei durerea covârşitoare. După un timp, a găsit o soluţie să scape de dorul lui, de ruşine şi de suferinţă. A început să îşi înece amarul în băutură, alături de prietenii lui, prin cluburi seară de seară. Se întorcea acasă dimineaţa, pe şapte cărări, fără să o mai intereseze nimic, fără să se mai gândească la nimic.

Aproape fără să îşi dea seama, s-a trezit îndrăgostită de Marius, unul dintre cei mai noi prieteni de gaşcă. Îi plătea băutura, îl căuta din priviri, îi făcea avansuri. Dar Marius nu îi acorda prea multă atenţie, lua totul ca pe o glumă de femeie beată sau nu îi păsa, pentru că era îndrăgostit de altă fată.

Şi pentru ea a început o nouă eră a suferinţei, dublată de sentimentul de vinovăţie faţă de soţul care suferea departe, dar şi de ură contra femeii care pusese stăpânire pe Marius. A început să bea tot mai mult, s-a lăsat condusă de animalul din ea şi … într-o dimineaţă s-a trezit într-un pat străin…