Skip to main content

Concursul lunii august: Summer Black Week

Astazi dam startul unui nou concurs pentru bloggeri, concurs ce are premii garantate pentru absolut toti participanti (un voucher de 50 de lei pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro). In plus, se vor oferi trei premii CASH pentru cei mai buni dintre bloggerii participanti, dupa cum urmeaza:

 Premiul 1 – 1000 de lei – pentru bloggerul si articolul care va atrage, la randul sau, cei mai multi participanti. In acest sens, modulul de inscriere in concurs a fost modificat, prin adaugarea unei mentiuni suplimentare ” De unde ai aflat despre Concursul de blogging?” in care participantii vor putea sa mentioneze unde au gasit recomandarea de a se inscrie.

*In caz de egalitate va fi premiat bloggerul care a adus cei mai multi participanti NOI fata de lunile anterioare. 

Premiul 2 – 600 de lei – pentru articolul cel mai incitant, care te face sa-ti doresti produsul atat de mult, incat sa intri pe site-ul sponsorului –  apreciat de Lenjerii de Pat Oulet

Premiul 3 – 400 de lei – acordat celui mai popular articol! Articolul care a strans cele mai multe comentarii pe blogul pe care a fost publicat.

 

Regulamentul concursului poate fi vazut pe Concursul de blogging, blogul unde sunteti asteptati sa va inscrieti.

Comments
 • Emil Calinescu August 16, 2014 at 9:07 am

  Din 3 premii, unul singur premiaza calitatea. Trist.

  • Vienela August 16, 2014 at 9:16 am

   Emil, concursurile organizate in blogosfera nu sunt cercuri literare, iar sponsorii nu platesc doar pentru a citi fragmente din potentiale carti. Credeam ca stii asta deja, dupa atatia ani de blogging, mai ales ca te-am vazut participand entuziast la concursuri unde creativitatea si calitatea erau punctate doar in regulament si in mintea bloggerilor.

   • Vienela August 16, 2014 at 11:16 am

    Ha, ha, Emil, cum de tocmai tu ti-ai gasit sa dai lectii? Observ ca ai avut de curand un concurs cu like, share si tragere la sorti. Oare e mai ok?

 • Javra August 16, 2014 at 9:55 pm

  Nu particip la concursuri la care calitatea nu primează, ci popularitatea sau altceva.

  • Vienela August 16, 2014 at 10:03 pm

   Din cate observi, aici se dau premii si pentru calitate, ca toata lumea sa aiba o sansa, atat cel care scrie bine, cat si cel care este popular in blogosfera.

   • Emil Calinescu August 16, 2014 at 10:07 pm

    Prin participarea mea as legitima un astfel de concurs. Chiar daca ar fi 10 premii in total, dintre care doar unul dat pe chestii cantitative, tot n-as participa. Nu pot legitima asa ceva si pace!

    • Vienela August 16, 2014 at 10:18 pm

     Nu-i problema, Emil. Nu te ia nimeni cu arcanul la concurs. Am remarcat ca tu preferi chestiile cu like, share, tragere la sorti, dovada clara de chestii inalt calitative, asa ca nu insist.

 • Emil Calinescu August 16, 2014 at 10:25 pm

  Confunzi merele cu perele. Pt un concurs avand ca premii 2 invitatii la film, e clar ca trebuie like & comment. Share n-am avut in regulament.

  Iar impotriva tragerii la sorti n-am avut niciodata nimic. Dimpotriva, as aprecia enorm un concurs unde s-ar da 2 premii jurizate si unul prin tragere. Acea tragerea ar insemna ca TOATA lumea are sanse, chiar daca nu se potriveste 100% pe tema.

  Nu e acelasi lucru a cere sa ai cele mai multe like-uri cu a cere sa ai noroc la tragere.

  • Vienela August 16, 2014 at 10:30 pm

   Nu confund nimic, Emil, doar ca avem, ca de obicei, pareri diferite despre blogging. E inutila discutia aceasta si nu vreau sa merg mai departe. Nu incerc sa te conving de nimic, nu te-am invitat la concurs, nu nimic…

 • […] făcut şi îmi face mare plăcere să jurizez articolele scrise pentru concursul de blogging. Unele (extrem de puţine) mi-au provocat strâmbături din nas, altele mi-au încântat mintea şi […]

 • rudia August 22, 2014 at 7:12 pm

  calitatea…e cam greu de măsurat, nu? Ar trebui stabilite niște criterii clare și nesubiective.
  Eu zic că e echitabil! Până la urmă bloggerii au șansa lor, fiecare cum se pricepe mai bine: la a scrie bine sau la a aduna like-uri (sau poate amândouă?!), ioar organizatorii au șansa lor de a fi popularizați.

 • […] Am găsit aici o campanie: Summer Black Week. Pare […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.