Dupa cum v-am obisnuit deja, pregatisem si pentru astazi o fotografie si cateva versuri dintr-o poezie, insa nu aveam idee ce as putea scrie pe blog in legatura cu subiectul ales. Probabil multi dintre voi stiu deja celebrele versuri scrie de George Toparceanu in poezia Gelozie:

“Dacă nu ne-am fi-ntâlnit

(Absolut din întâmplare),

Tu pe altul oarecare

Tot aşa l-ai fi iubit.”

Abia dupa ce am intrat pe blogul Claudiei si am gasit noul ei concurs, concurs de sarbatoare, mi-am dat seama ca stiu exact ce vreau sa spun atunci cand ma folosesc de respectiva fotografie si de versuri. Nu, chiar nu poti iubi o alta firma asa cum iubesti firma Divella, “Pasiunea mediteraneana raspandita in lume“, dupa ce gusti produsele cu care se lauda in intreaga lume de mai bine de 120 de ani ( paste din grau dur, paste din cereale integrale, sosuri de rosii, ulei de masline, conserve si biscuiti deliciosi). 

DivellaM-300x281

Vin sarbatorile, vin…, iar un pachet de la Divella poate aduce un strop de bucurie in plus in luna cadourilor. Trebuie doar sa intrati pe blogul Claudiei, acolo unde se desfasoara concursul de sarbatoare (clic pe linkul de mai sus), sa respectati cerintele si sa asteptati cu nerabdare tragerea la sorti. Conditiile sunt extrem de simple, iar bunatatile cu care Divella se lauda sunt tot ce poate fi mai potrivit in aceasta perioada a anului.

10393761_609021829195309_5766030685310907091_n

Se vor oferi trei premii constand in cate un pachet ce contine diverse produse din portofoliul Divella, dar si o mica surpriza. La concurs de sarbatoare, cu un like si un share puteti sa va bucurati alaturi de familie de produse originale, renumite si cautate in intreaga lume, punand pe masa il piatto italiano piu famoso al mondo.

Sincera sa fiu, eu am avut de foarte multe ori ocazia de a ma bucura de pastele din grau dur de la Divella, pe vremea cand lucram si locuiam in Italia, insa niciodata nu mi-a trecut prin cap sa incerc si sosurile gata preparate, pe care nu trebuie decat sa le torni peste paste. Din acest motiv, dar si pentru ca ma incearca nostalgii fara nume, am de gand sa imi comand cateva sticle cu sosuri diverse, caci nimic nu se compara cu o masa preparata rapid, atunci cand te intorci inghetat din oras si simti ca nu mai ai chef de nimic din cauza oboselii sau cand simti ca te-a apucat dorul de prietenii lasati in Italia.

969790_450077975089696_413896901_n

Asadar, poftiti la concurs de sarbatoare, caci intalnirea cu Divella nu este intamplatoare, iar daca ii gustati produsele, cu siguranta le veti iubi mereu!

inimi iubire