Nici nu mai ţin minte de câte ori mi-am promis că nu voi mai participa la concursuri găsite pe facebook. Dar imaginaţia mea bogată vrea neapărat să iasă  în lumina reflectoarelor. Din cauza asta îmi încalc promisiunile, apoi mă cert că am ascultat de primul impuls.

Cum să nu participi, dacă ţi se cere să fii creativ? Nu trebuia să dau nici like, nici share. Era un simplu concurs de creativitate, unde m-am distrat câteva minute jucându-mă cu o aplicaţie. Nici măcar nu mă aşteptam să câştig, pentru că respectiva aplicaţie nu mi-a permis prea multe combinaţii.

Ghiciţi cine a câştigat! Bine-nţeles, cei care au adunat cele mai multe like-uri, că doar vorbim despre “aventuri pe facebook”. Deci nu a jurizat nimeni concursul “de creativitate”. Premiul cel mare a plecat spre cel care a adunat cele mai multe like-uri (asta au spus organizatorii), iar celelalte premii spre participanţii care au avut prieteni dispuşi să dea like unui rahat la care sigur nici nu s-au uitat.

Printre participanţi am recunoscut câteva nume din lista mea de “prieteni’, cerşetori de like-uri, vânători de concursuri, oameni care de la prima oră a dimineţii mă rugau să îi ajut să câştige diverse obiecte scoase pe facebook la concurs. Abia atunci m-am enervat. Probabil toţi erau din aceeaşi tagmă. Ce naiba căutam eu printre ei? De ce mă las târâtă în astfel de mizerii?

Ieri, pentru că am avut probleme cu blogul (vă mulţumesc tuturor pentru avertismente, mulţumesc băietilor de pe talentirosit.ro pentru rezolvarea promptă a problemei), am preferat să nu intru pe alte bloguri, pentru a nu le infesta. Mi-am pierdut timpul pe facebook, făcând puţină curăţenie de toamnă.

Am dat unlike unor firme apărute din senin, de care nu auzisem niciodată, dar cărora le dădusem like. Despre script-uri care dau autolike de pe profilele voastre la anumite pagini de facebook, puteţi afla mai multe de la Ana Q.

Plină de nervi pe mine, am făcut puţină curăţenie şi în lista de prieteni, de unde i-am scos pe cei care nu făceau altceva decât să îmi ceară un like. În această dimineaţă nu m-a mai deranjat nimeni în timp ce îmi beam cafeaua.