Dacă aş fi trăit în peşteră, probabil că lenjeria mea de pat ar fi fost compusă din câteva crengi şi un braţ de paie. Dacă aş fi trăit în Africa, poate că mi-ar fi plăcut să îmi pregătesc un culcuş între frunzele imense de bananier. Trăind într-o lume civilizată, fiind învăţată să apreciez curăţenia şi confortul sporit, mi se pare normal să îmi aleg lenjerii de pat de bună calitate, care să îmi dea o senzaţie de bine, mai ales dacă pot profita de Promoţia 1+1 GRATIS, disponibilă pentru peste 400 de modele pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro.

Lenjeria mea de pat trebuie să fie în primul rând aspectuoasă şi comodă, să fie uşor de întreţinut, să nu se degradeze după prima spălare şi să nu mă coste o avere. După ce am povestit despre cum mi-a intrat primăvara în pat, multe fete mi-au cerut detalii despre lenjeria de pat pe care cu drag o lăudam. Sper că au avut încredere în cuvântul meu şi că şi-au cumpărat ceea ce le-am recomandat. De atunci au trecut câteva luni, eu am folosit-o cât am putut de des şi pot garanta că arată ca în prima zi, având culorile la fel de proaspete şi materialul la fel de bine păstrat.

Pentru a vă bucura de lenjerii de pat confortabile şi frumoase, puteţi profita de promoţia 1+1 gratis despre care v-am vorbit mai sus sau, dacă sunteţi bloggeri, puteţi participa la tentantul concurs de blogging despre care aveţi mai jos detalii:

În fiecare lună vom organiza câte un concurs pentru bloggeri. La această iniţiativă au contribuit două bloguri: www.vienela.ro si www.alexandrugrivei.ro Regulile generale ale fiecărui concurs vor fi:

1. Un articol relevant care să aibă titlul tema concursului. În luna Iunie aceasta este: Lenjeria mea de pat

2. Articolul să fie cât mai sincer, original şi documentat.

3. Să strângeţi cât mai multe commenturi pe blogul vostru sau like-uri pe pagina noastră de Facebook.

Regulamentul şi premiile concursului “Lenjeria mea de pat” – concurs de blogging luna Iunie

REGULAMENT:

1. Un articol de minim 300 de cuvinte cu titlul: “Lenjeria mea de pat”
2. Trebuie facută cel puţin o menţiune la “Promoţia 1+1 GRATIS”, cu link către www.lenjeriipat-outlet.ro şi text ancoră: “Lenjerii de pat”
3. Fiţi sinceri! Spuneţi ce credeţi, ce părere aveţi despre lenjeriile de pat şi, în particular, despre cele cumpărate de la noi. Apreciem sinceritatea, nu dorim articole care să ne prezinte într-o lumină favorabilă, dacă nu este cazul
4. Vor intra în concurs articolele publicate până la 30.06.2014

PREMII:

Locul 1: 800 de lei – cel mai popular articol, articolul cu cele mai multe commenturi pe blog.
Locul 2: 400 de lei – cel mai votat articol, articolul care strânge cele mai multe like-uri pe pagina noastră de Facebook.
Locul 3: 200 de lei – cel mai original articol, apreciat ca original de echipa Lenjerii de pat Outlet, vienela.ro şi alexandrugrivei.ro
Locurile 4-10 – premii de consolare SURPRIZĂ !

Toţi bloggerii care intră în concurs trebuie să ne trimită linkul articolului într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook, pe mail la: info@alegriaonline.ro, cu subiectul: concurs blogging luna Iunie sau către bloggerii organizatori: vienela.ro şi alexandrugrivei.ro.

Premiile se vor acorda în data de 15 iulie, timp suficient pentru a aduna like şi comentarii. :) Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site, pe Facebook, pe blogurile organizatoare şi direct, pe mail. :)

SUCCES!