În anul 1929, la Orăştie, farmacistul Andrei Farago punea bazele firmei pe care astăzi o cunoaştem sub numele de Fares. În decursul celor peste 85 de ani care s-au scurs de atunci, specialiştii Fares (medici, farmacişti, biologi şi chimişti) au descoperit moduri noi de a folosi plantele medicinale în slujba sănătăţii oamenilor şi vor continua să o facă, oferind remedii eficace şi sănătoase. Situat pe locul 13 în “ Top 100 cele mai puternice branduri româneşti ” în 2014 (clasament lansat de Revista Biz), Fares îşi prezintă viziunea astfel: “învăţăm din tradiţie şi descoperim prin ştiinţă”.

produse de la fares ceaiuri 1

Pentru că am folosit dintotdeauna produse de la Fares şi pentru că am încredere deplină în ele, vă invit astăzi la concurs.

Vor fi oferite premii substanţiale, de care se vor bucura trei dintre cititorii mei:

-Premiul I – 150 lei în produse Fares

-Premiul II – 100 lei în produse Fares 

-Premiul III – 50 lei în produse Fares

Pentru a participa, trebuie să răspundeţi la toate cele trei întrebări de mai jos (informaţii despre produse găsiţi pe pagina brandului Fares):

1. Care este cea mai nouă gamă de produse Fares?

2. Care este gama de produse Fares pentru tratarea răcelii şi gripei?

3. Care sunt produsele Fares cele mai apreciate de Dvs?

Opţional, puteţi da share acestui articol, like paginii de facebook Fares şi (de ce nu?) paginii Iubesc Viaţa.

Rugămintea mea este să comentaţi cu o adresă de e-mail validă, pentru a vă putea anunţa în cazul în care veţi fi desemnaţi câştigători.

Concursul se va încheia în data de 12. 04. 2015, iar cei trei câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul random.org şi vor anunţaţi în data de 13. 04. 2015 pe blogul meu. Premiile vor fi trimise câştigătorilor prin curier în maxim zece zile lucrătoare de la momentul în care fiecare câştigător îşi va alege produsele dorite.

Mult succes tuturor!

logo85