Stilul sobru si monoton pe care ne-am obisnuit sa il tot adoptam in ceea ce priveste alegerile vestimentare sau de alta natura nu ne ajuta sa iesim cel mai bine in evidenta. Plafonarea in anumite tipare pe care le urmam de ceva timp si lipsa curajului de a ne personaliza stilul cu diverse inovatii reprezinta un aspect care planeaza asupra mai multor persoane.

Este timpul ca imaginea noastra sa capete nuante diferite si in acest sens ne putem orienta catre numeroase elemente de noutate care sa ne fie punct de start. Universul accesoriilor si al bijuteriilor a reprezentat mereu o atractie pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, dar de asemenea si pentru barbati. Fiecare dintre acestia pot aduce un plus de stralucire si indrazneala oricarui look de zi cu zi.

Stilul nautic al bratarilor Old Skipper

Colectia de accesorii Old Skipper se remarca printr-o varietate de bratari realizate intr-un stil aparte si avand la baza un concept unic pe piata de profil. Ideea deosebita pe care o reflecta acest brand atrage tot mai multi cumparatori care sunt spiritual atrasi de suflul marii si specificul marinaresc pe care aceasta il aduce totodata. Gama larga si diversificata a acestor bratari arata faptul ca spiritul creator si inovativ poate surprinde cu rezultate estetice de neegalat. Vraja redata de valurile marii este sursa de inspiratie a acestei creatii.

Fie ca ne referim la bratarile nautice sau la categoria de bratari charm petrecere, Old Skipper asigura o varietate de modele adecvate oricarei tinute. Adeptii, respectiv adeptele unui stil clasic, minimalist se pot orienta catre modelele standarde realizate din franghie nautica in culori simple si care se adapteaza cel mai bine unei vestimentatii casual.

 

Persoanele mai active care se remarca printr-o inclinatie mai puternica catre aspectul inedit si dinamic isi pot comanda bratarile nautice care se caracterizeaza prin culori mai scanteietoare care il pun in centrul atentiei pe purtator.

Old Skipper isi intinde colectia si catre cei care vor sa atraga toate privirile pe timp de seara la petreceri. Atunci cand tinuta pe care ai adoptat-o nu pare a fi indeajus de indrazneata si remarcanta, un accesoriu sofisticat poate face diferenta, astfel ca aceste bratari devin indispensabile tuturor celor care vor sa afiseze mereu o imagine fara cusur.

Respectand chiar si cele mai exigente gusturi din punct de vedere estetic, aceste modele respecta si un criteriu solid in ceea ce priveste calitatea lor. Atat materialele utilizate, cat si tehnica de realizare fac posibila existenta unei durabilitati considerabile si se remarca totodata printr-un grad ridicat de rezistenta la factorii externi. Pasiunea si atentia celor care au responsabilitatea de prelucrare a materiilor se reflecta prin rezultatele deosebite atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic.

Importanta pentru detalii este foarte bine accentuata. Inchiderea cu brida sau in forma de ancora poate avea placaj din aur. Cei care sunt indragostiti de aceste simboluri cu specific nautic pot investi putin mai mult in calitatea lor pentru a se putea bucura cat mai multa vreme de ele.

In cadrul magazinului Old Skipper se gaseste si o colectie speciala de brelocuri. Toate acestea pot fi achizitionate prin comenzi online ce se realizeaza in cateva etape rapide si simple.