În viaţa de zi cu zi a omului modern se anunţă schimbări mari. Petrecem tot mai multe ore la birou, stăm tot mai mult timp conectaţi la internet, iar seara ne prinde de multe ori prea obosiţi. De câte ori nu vi s-a întâmplat să ajungeţi acasă fără chef de nimic, dornici doar să vă aşezaţi pe canapea şi să priviţi relaxaţi la televizor? De câte ori vi s-a întâmplat să vă fie poftă de o mâncare bine gătită şi să vă daţi seama că nu aveţi chef sau putere să o pregătiţi?

Ce se poate face? Simplu! FoodPanda Romania vine în sprijinul celor care, din diverse motive (oboseala acumulată peste zi, vizite inopinate tocmai când frigiderul este gol, lehamite la gândul că iar vei vedea în farfurie aceeaşi mâncare), doresc să încerce meniuri noi de la restaurantele din zona în care se află. Bine-nţeles că acest lucru se poate face nu numai când sunteţi acasă, ci şi la birou sau în deplasare.

FoodPanda.ro a selectat o listă foarte mare cu restaurantele bune din întreaga ţară, cu o mare varietate de stiluri culinare, tocmai pentru a fi de ajutor celor care doresc să comande online, să ceară o livrare la domiciliu, să scape de grija preparării mâncărurilor şi de spălatul vaselor sau să ofere musafirilor o masă deosebită fără a depune nici un efort.

A comanda mâncare online, indiferent de stilul culinar,  nu mai este un vis, ci realitatea aflată la îndemâna noastră datorită platformei web FoodPanda. Putem alege orice fel de mâncare ne-am dori sau putem folosi aplicaţia pentru mobil care reinventează comenzile şi livrările la domiciliu, totul la cel mai mic preţ de pe piaţă. Putem da vestea mai departe, ca toţi prietenii şi cunoscuţii noştri să se bucure de avantajele pe care le oferă această platformă şi, de ce nu, să comandăm chiar de astăzi, pentru a testa bucătăria restaurantelor din împrejurimi fără nici un efort.

Poftă bună vă doresc!