Skip to main content

Comenzi și livrări la domiciliu

În viaţa de zi cu zi a omului modern se anunţă schimbări mari. Petrecem tot mai multe ore la birou, stăm tot mai mult timp conectaţi la internet, iar seara ne prinde de multe ori prea obosiţi. De câte ori nu vi s-a întâmplat să ajungeţi acasă fără chef de nimic, dornici doar să vă aşezaţi pe canapea şi să priviţi relaxaţi la televizor? De câte ori vi s-a întâmplat să vă fie poftă de o mâncare bine gătită şi să vă daţi seama că nu aveţi chef sau putere să o pregătiţi?

Ce se poate face? Simplu! FoodPanda Romania vine în sprijinul celor care, din diverse motive (oboseala acumulată peste zi, vizite inopinate tocmai când frigiderul este gol, lehamite la gândul că iar vei vedea în farfurie aceeaşi mâncare), doresc să încerce meniuri noi de la restaurantele din zona în care se află. Bine-nţeles că acest lucru se poate face nu numai când sunteţi acasă, ci şi la birou sau în deplasare.

FoodPanda.ro a selectat o listă foarte mare cu restaurantele bune din întreaga ţară, cu o mare varietate de stiluri culinare, tocmai pentru a fi de ajutor celor care doresc să comande online, să ceară o livrare la domiciliu, să scape de grija preparării mâncărurilor şi de spălatul vaselor sau să ofere musafirilor o masă deosebită fără a depune nici un efort.

A comanda mâncare online, indiferent de stilul culinar,  nu mai este un vis, ci realitatea aflată la îndemâna noastră datorită platformei web FoodPanda. Putem alege orice fel de mâncare ne-am dori sau putem folosi aplicaţia pentru mobil care reinventează comenzile şi livrările la domiciliu, totul la cel mai mic preţ de pe piaţă. Putem da vestea mai departe, ca toţi prietenii şi cunoscuţii noştri să se bucure de avantajele pe care le oferă această platformă şi, de ce nu, să comandăm chiar de astăzi, pentru a testa bucătăria restaurantelor din împrejurimi fără nici un efort.

Poftă bună vă doresc!

Comments
 • Dana Lalici January 7, 2014 at 6:15 pm

  Am intrat si eu pe site si mi=a placut, au si restaurantul meu chinezesc preferat, unde comand cand am bani ( acum o suta de ani faceam asta…)

 • Vienela January 7, 2014 at 6:54 pm

  Eu as comanda zi de zi, daca mi-as putea permite. Te scuteste de atata efort!

 • Adriana January 7, 2014 at 7:02 pm

  Eu tot nu inteleg. FoodPanda e in fiece oras? La noi e Panda, restaurant chinezesc, de unde mă răsfăt o dată pe lună. Dar e delicios totul la ei

 • Vienela January 7, 2014 at 8:09 pm

  Este o platforma online de unde poti face comenzi, indiferent unde te afli. De exemplu, poti comanda mancare frantuzeasca de la restaurantul din cartierul vecin, colt cu cartierul tau. Sau daca pleci la Costinesti, poti comanda mancare mexicana de la restaurantul cel mai apropiat de plaja unde te bronzezi.

 • Andreea January 8, 2014 at 7:46 am

  Foarte interesant, mai ales cand esti foarte ocupat…

  • Vienela January 8, 2014 at 1:37 pm

   Intr-adevar, aplicatia cred ca se adreseaza in primul rand celor foarte ocupati, dar am convingerea ca in scurt timp vor fi tot mai multi oameni care se vor folosi de ea, pentru ca ofera multe avantaje.

 • Gabriela January 8, 2014 at 2:45 pm

  Este un serviciu interesant si binevenit.

 • Vienela January 8, 2014 at 6:16 pm

  Asa este, Gabriela!

 • elly weiss January 28, 2014 at 9:03 pm

  E foarte bun dar eu nu mi l-as permite, din pacate. 🙁

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.