Febra pregatirilor pentru multasteptata zi de Black Friday ne-a atins pe toti, comercianti si clienti dornici sa profite de reducerile ce vor aparea. Unii cumparatori si-au facut planuri din timp, au pus bani deoparte, altii afla abia acum despre ziua in care foarte multe produse se vor vinde cu reduceri semnificative. Tu din ce categorie faci parte?

Inca nu am inteles de ce i se spune neagra, cand de fapt este o zi luminoasa pentru toata lumea. Ma intreba ieri cumnata mea daca am auzit despre acest obicei, mandra ca ma poate pune la curent cu o informatie pretioasa. Nu stia ca noi ne-am ocupat din timp de acest aspect, ca am pus ban peste ban si am facut tot felul de planuri, iar acum asteptam nerabdatori ziua cea mare (care va fi destul de scurta, impartita intre cumparaturi pentru casa si pentru fiecare dintre membri familiei mele).

Inca din primavara ne-am gandit ca am avea nevoie de o combina frigorifica noua, dupa ce frigiderul a dat semne ca se apropie de sfarsitul unei vieti in care ne-a slujit cu credinta. Din pacate, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si la un moment dat ne-am vazut nevoiti sa stam in plina vara cu mancarea prin bucatarie sau sa ne cumparam imediat, fara nici o reducere, obiectul cu pricina. Cateva luni, atat daca ar mai fi putut rezista frigiderul, tare bine ne-ar fi prins.

Dar voi, daca doriti combine frigorifice va recomand preturi bune la Melarox, locul din care planuiam si noi sa ne facem aprovizionarea si spre care am redirectionat-o si pe cumnata mea, stai cu ochii pe oferte. Nu m-am hazardat sa fac recomandari pana cand nu am studiat bine piata, ofertele, tot ceea ce era de studiat, pentru ca intotdeauna se poate gasi ceva mai bun atunci cand cauti cu rabdare si atentie. Fiind tot timpul pe internet, unde imi petrec jumatate din timp, am aflat de existenta site-ului Comunicatedepresa.net, locul unde poate fi gasita lista magazinelor care au inteles importanta zilei de Black Friday si au intrat in cursa reducerilor.

Cum timpul fiecaruia dintre noi este pretios, consider ca o asemenea lista ne poate scuti de multe cautari haotice. Chiar si cei care incearca sa isi organizeze cautarile s-ar putea trezi intr-un adevarat paienjenis, asa ca va recomand sa mergeti la sigur, sa urmariti listele de pe site, sa studiati ofertele si sa pregatiti banii, pentru ca ziua de Black Friday bate cu putere la usa, cerand sa o primim cum se cuvine. Va doresc sa aveti spor la cumparaturi.