Skip to main content

Colecția de toamna TeX

Aflam în primăvară, cu surprindere și plăcere, într-o prezentare a unui renumit designer, că tendințele în modă ale acestui an se vor axa în principal pe combinația alb-negru, care în ochii mei reprezintă suprema eleganță. Vara s-a grăbit să vină peste noi cu călduri incredibile, care te făceau să îți dorești un simplu costum de baie, care să îți lase pielea să respire și să te scape de caniculă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să mă îmbrac în acea perioada în negru, despre care se știe că atrage căldura soarelui.

Odată cu venirea toamnei, mi-am spus că ar fi un bun moment pentru reînnoirea garderobei. Eram cu o prietenă într-o conversație pe facebook când am aflat de colecția de haine TeX exclusiv. Ea a fost cea care m-a plimbat printre pozele de acolo și m-a rugat să mă gândesc serios la felul în care aș combina diferite haine pentru a-mi alcătui o ținută drăguță de toamnă. Să nu râdeți de mine. Mi-a spus că a observat tendința mea de a sări din sandale direct în cizme, din rochițe vaporoase direct în paltoane de iarnă, fără acea trecere elegantă prin anotimpul pe care susțin că îl iubesc.

M-am gândit la ea, la felul în care se îmbrăcă, apoi am privit spre hainele mele și mi-am spus în gând că are dreptate. Oare de când nu mă mai gândisem la felul în care se îmbracă femeile toamna? Am început ca o joacă, pipăind în gând toate hainele, punându-le în gând pe lângă mine și încercând să îmi imaginez cum mi-ar sta îmbrăcată cu ele. Nu am cumpărat nimic în acea zi, deși hainele care mi-au plăcut nu erau scumpe.

Așa m-am decis să aduc pozele pe blog, după ce am răsfoit catalogul de pe facebook cu colecția de toamnă 2013 TeX, să vă arăt cam cum mi-am imaginat că m-aș putea îmbrăca în această toamnă. Mi-aș cumpăra în primul rând cămășuța albă cu puțin negru la mâneci și la guler, pentru că poate fi purtată atât la blugi, cât și la o fustiță sau un pantalon elegant.

camasuta

De ce nu chiar la fustița neagră din imaginea următoare? Este parte din aceeași colecție, gândită pentru zilele de toamnă.

fusta neagra

Pentru că toamna aceasta se anunță mai răcoroasă decât ne-am fi așteptat acum o lună, mă gândesc la faptul că ar fi potrivit și un sacou pentru diminețile reci sau serile în care rămân până târziu prin oraș.

sacou

Cum vi se pare ținuta pregătită de mine?

Comments
 • Ana-Maria October 4, 2013 at 5:19 pm

  Mi se pare minunata! Imi place colectia , este simpla…in sensul ca nu e pretentioasa , o poti adapta usor de la un casual la o tinuta de cocktail , cum se spune…imi place! 🙂
  Din pacate raman cu admiratia si ma intorc la moda XXL! 🙂

 • Floarea October 4, 2013 at 6:13 pm

  Frumoasa tinuta,dar cu frigul asta nu prea te vad in oras numai cu sacoul acela.Poate da soarele,atunci va fi ok.Trec si eu tot la xxl,ca predecesoarea.Seara buna!

 • Andreea D. October 4, 2013 at 6:24 pm

  De-ar mai ţine vremea cu noi ce-aş mai arunca paltonul şi-aş îmbrăca cămăşuţa aia aibă şi fustiţa neagră!?!

 • Radu October 5, 2013 at 5:25 am

  Doar pentru doamne?
  Pentru domni nimic, nimic? 🙁

 • Radu October 5, 2013 at 5:26 am

  Doar pentru doamne? 🙁
  Pentru domni nimic, nimic?

 • Juliet October 5, 2013 at 11:59 am

  Foarte frumoasa tinuta, pacat ca e asa frig afara. Pe temperaturile astea scazute e greu sa fii fashion.

 • nespusdemult October 6, 2013 at 1:18 pm

  Mergea o pufoaică … de sezon! 🙂

 • nespusdemult October 6, 2013 at 1:18 pm

  Mergea o pufoaică … de sezon!:)

 • elly weiss October 7, 2013 at 11:18 pm

  Ceva mai de octombrie 2013 n-au? La mine merge centrala…si m-a luat cu frig uitandu-ma la tinutele dragute, ce-i drept, dar atat de subtirele… 🙁

 • aA October 8, 2013 at 7:35 am

  faine hainutele alese de tine, imi place mult si rochia din ultima imagine. si ca sa ma mentin in trendul primelor comentatoare: ma intorc la… bocanci si pulovere groase, aici e cancerigen! 😀

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.