Când se întâlnesc doi oameni şi se plac din prima clipă, când simt acel ceva care îi atrage unul spre celalalt ca un magnet, când  nimeni şi nimic nu mai contează în afară de dragostea lor este mâna destinului? Coincidenta sau destin?

Când sora mea l-a cunoscut pe soţul ei, pot spune că pământul s-a cutremurat fără să exagerez prea tare. Erau topiţi unul după celălalt, se completau de minune şi în fiecare zi îşi descopereau noi pasiuni comune, noi lucruri care îi legau mai tare. Pâna şi culoarea ochilor este aproape identică la ei. Coincidenta sau destin?

Sora mea împlineşte astăzi 40 de ani, iar mâine este ziua soţului ei, zi în care şi tatăl meu şi-ar fi serbat ziua de naştere dacă ar fi trăit.

Părinţii ne-au ales nişte nume care să atragă atenţia, să ne scoată cumva în evidenţă. Pe sora mea o cheamă Romea, dar noi mereu am strigat-o Romi. Coincidenţa face ca pe soţul ei să îl cheme Romică, dar noi tot Romi îl strigăm. Aşa suntem siguri că din doi, răspunde măcar unul. :))

Până când nu am văzut buletinul cumnatului meu, nu am crezut că îi cheamă la fel şi că îi desparte doar o zi. Până nu am stat cu ei în casă nu am crezut că au atât de multe pasiuni în comun, părea aproape ireal cât de bine se potriveau.

      Deşi ne-am certat puţin în ultima vreme, vreau să le mai spun o dată şi aici LA MULŢI ANI!