Coincidenţă sau destin?

Când se întâlnesc doi oameni şi se plac din prima clipă, când simt acel ceva care îi atrage unul spre celalalt ca un magnet, când  nimeni şi nimic nu mai contează în afară de dragostea lor este mâna destinului? Coincidenta sau destin?

Când sora mea l-a cunoscut pe soţul ei, pot spune că pământul s-a cutremurat fără să exagerez prea tare. Erau topiţi unul după celălalt, se completau de minune şi în fiecare zi îşi descopereau noi pasiuni comune, noi lucruri care îi legau mai tare. Pâna şi culoarea ochilor este aproape identică la ei. Coincidenta sau destin?

Sora mea împlineşte astăzi 40 de ani, iar mâine este ziua soţului ei, zi în care şi tatăl meu şi-ar fi serbat ziua de naştere dacă ar fi trăit.

Părinţii ne-au ales nişte nume care să atragă atenţia, să ne scoată cumva în evidenţă. Pe sora mea o cheamă Romea, dar noi mereu am strigat-o Romi. Coincidenţa face ca pe soţul ei să îl cheme Romică, dar noi tot Romi îl strigăm. Aşa suntem siguri că din doi, răspunde măcar unul. :))

Până când nu am văzut buletinul cumnatului meu, nu am crezut că îi cheamă la fel şi că îi desparte doar o zi. Până nu am stat cu ei în casă nu am crezut că au atât de multe pasiuni în comun, părea aproape ireal cât de bine se potriveau.

      Deşi ne-am certat puţin în ultima vreme, vreau să le mai spun o dată şi aici LA MULŢI ANI!

44 thoughts to “Coincidenţă sau destin?”

 1. La multi ani dragilor tau si regret, desi nu te cunosc si nu il cunosc, ca nu iti poti sarbatori si tatal.
  Cat despre destin… nu cred, cred la fel in decizii luate! Coincidentele sunt o alta treaba insa. :D

  De ai sti povestea noastra, pffff…. telenovela curata!!

 2. Se potrivesc pana si la nume? Este incredibil, depaseste puterea mea de intelegere, habar nu am unde se incadreaza asta. Poate la…sufletul pereche?
  Conteaza ca s-au gasit si sunt fericiti impreuna. :) La Multi Ani cu sanatate si fericire si din partea mea. :)

  1. Multumesc mult!
   Toate pasiunile lor sunt pasiuni comune. Poarta acelasi nume, au ochii albastri(ea este singura din neam cu ochi albastri), parca ar fi siamezi. :))

  1. Ursitoarele!!! Deocamdata iti multumesc eu in numele lor. Probabil vor citi dimineata comentariile, ca au si ei aceeasi problema ca si noi(un PC la trei persoane). :))

 3. Nu stiu, exista intr-adevar si coincidente. Dar eu inclin sa cred ca exista si destin. Nu sunt superstitioasa chiar deloc. Dar in faptul ca avem o soarta cumva prestabilita…cred.
  E frumoasa toata acesta potrivire. E minunata chiar.
  Transmite-le numai bine si sanatate, sa se bucure toata viata unul de altul, ani multi si fericiti. Si sa se iubeasca, pentru ca e cel mai important. Cu iubire treci peste orice greutati :)

 4. Asta este chiar impresionant…acelasi nume…diferenta de o zi…multe lucruri in comun…ma bucur mult ca s’au gasit :) si le urez la multi ani:)

 5. Eu zic coincidenta. Asa au aparut religiile :D. Si lucrurile stau tot asa ani mai incolo? Stiu ca nu se intreaba, dar eram curios. Daca tot e sa vorbim chestiuni filozofice :D.

 6. Foarte frumos :D La multi ani!
  Iar cu privire la concidenta sau destin :-? nu ma mai surprinde nimic :D sunt multe lucruri de care ne minunam si ne tot intrebam de ce e asa, dar nu gasim raspunsuri :D

 7. La mulţi ani şi de la mine! Ăsta poate fi acum un motiv pentru mine în a crede în dragoste la prima vedere ;;)
  M-ai uimit un pic. Romeea, Romică :-? Da. Aici este destinul :)

Părerea ta e importantă pentru mine