Mi-e frică de frig. Cu fiecare an mai frică. Orice banală ieșire din casă începe să semene cu pregătirile pe care le fac șoferii atunci când se schimbă anotimpurile. Făcând haz de necaz, îi spun soțului meu că afară sunt în deplină siguranță. Nici un violator nu s-ar obosi cu multele rânduri de haine care îmi acoperă trupul. El mă privește din cap și până în picioare, chicotește scurt și îmi spune că semăn mai degrabă a tanc. Poftim? Nu pricep din prima clipă gluma. Nu-i greu, iubito, mă încurajează soțul. Blindată cu atâtea rânduri de haine și cu șenilele alea în picioare, poți pleca la război. Șenile? Așa numești tu frumoșii mei bocanci? I-aș compara mai degrabă cu niște anvelope Goodyear originale. Nu vezi cât sunt de frumoși, de trainici, de eleganți? M-au ajutat să trec cu bine peste poleiul ce acoperise orașul cu o săptămână în urmă. Datorită lor am putut scoate câinele la plimbare fără să îmi fracturez oasele. S-au comportat exact ca niște anvelope Goodyear: au preluat și executat perfect toate manevrele de tracțiune, virare și frânare.

Calc pe un teren minat. Soțul meu se pricepe mult mai bine la tot ceea ce ține de vehicule. Dar tocmai ăsta e farmecul jocului, nu? De ce nu îți compari bocancii cu niște anvelope Continental? Cu ce sunt ele mai prejos? Întrebarea lui mă pune pentru o clipă în dificultate. De fapt, eu habar nu am care sunt asemănările și deosebirile dintre aceste anvelope. Am citit pe undeva că există anvelope Continental la Acvila Romania, dar mai mult de atât nu pot spune nimic. Continental mă duce cu gândul la un hotel din București, în vreme ce numele de Goodyear îmi pare mai cunoscut. L-am văzut de multe ori pe roțile mașinilor parcate la bloc. Soțul meu râde. Ciudată și întortochiată e mintea femeilor! Cine le-ar putea înțelege?

PS: “Societatea Acvila Distribution NCA comercializeaza anvelope si jante noi pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, 4X4, camioane, Atv, utilaje agricole si industriale. Echipa Acvila Romania pune la dispozitia dumneavoastra o gama completa de anvelope noi, marci premium si de buget, precum si cauciucuri resapate (Malatesta , Insa Turbo).

In intampinarea nevoilor dumneavoastra, personalul Acvila Romania va ofera consultanta de specialitate si va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna si potrivita alegere. Datorita experientei vaste a staff-ului nostru in domeniul comercializarii anvelopelor, precum si a gamei foarte variate de producatori pe care o punem la dispozitia clientilor nostri, Acvila Romania va garanteaza solutia adecvata pentru necesitatile, asteptarile si bugetul dumneavoastra.”

anvelope-iarna-continental-ts-800-15570-r13-75-t anvelope-iarna-goodyear-ug8-17565-r15-88-t