Ciubăr din lemn cu sobă pentru baie

În urmă cu un an am văzut pentru prima dată un ciubăr din lemn cu sobă pentru baie. Știind că prietenul care se îmbăia în el este un om gospodar, mi-am imaginat că a transformat butoiul de țuică în cadă, însă rapid am aflat că nu e atât de simplu. Un ciubăr din lemn care să fie potrivit pentru baie are o sobă interioară sau exterioară, este lucrat în așa fel încât să nu se desfacă în bucăți când intri în el, are inserție din oțel inoxidabil, bănci, scară și sifon de scurgere.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu acest cuvânt, voi menționa că un ciubăr este un butoi, un vas mare făcut din doage de lemn și este cea mai nouă și mai modernă fiță pentru cei care vor să se relaxeze făcând baie direct în natură, indiferent cât de rece ar fi vremea de afară. Tot ce vă trebuie este un ciubăr din lemn care să fie dotat cu băncuță, scară pe care să puteți urca și sifon de scurgere, să îl puteți goli după folosire.

Desigur, e nevoie de un ciubăr din lemn căruia i-a fost atașată o sobă, fie ea interioară (montata direct în butoi), fie exterioară (lăsată în afara butoiului). Tot mai mulți oameni cumpără ciubere din lemn, căci e o desfătare să stai în apă caldă/fierbinte sub bradul din curte acoperit de zăpadă, în timp ce afară temperaturile sunt pe minus.

Iată cum arată un ciubăr din lemn cu sobă pentru baie

ciubar din lemn baie

Te poți bucura de o baie în ciubăr la pensiunile care au înțeles sintagma “clientul nostru, stăpânul nostru” și care pun la dispoziția vizitatorilor cele mai moderne condiții de relaxare chiar și în medii aparent rustice. Poți, de asemenea, să optezi pentru propriul tău ciubăr din lemn, dacă vrei să poți face baie în natură de câte ori ai chef sau pentru a-ți impresiona musafirii cu ceva ieșit din comun, dar foarte plăcut.

ciubar lemn soba exterioara

Încă nu am încercat această metodă de relaxare, însă visez la ea cu ochii deschiși și abia aștept să mi se ivească ocazia. Ce poate fi mai relaxant decât să stai în aer liber scufundat în apă fierbinte, să asculți muzică și să lași mirosul de lemn să îți pătrundă simțurile? Dacă îți aranjezi și un decor rustic în jurul ciubărului, atunci cu siguranță nu numai corpul ți se va destinde, ci și mintea. Ai putea chiar să strigi, ca Arhimede, celebrul “Evrika!” după o asemenea experiență.

Revenind cu picioarele pe pământ, țin să mai spun că poți oricând să îți alegi cel mai potrivit ciubăr din lemn cu sobă pentru baie adaptat nevoilor tale. Îl poți comanda cu un singur clic pe linkul de mai sus. Fiecare ciubăr în parte de pe site-ul https://ciubar-sauna.ro/ are o garanție de doi ani. Producătorul promite că te vei putea bucura mult mai mult timp de acest produs dacă vei urma instrucțiunile și îl vei îngriji așa cum merită.

Livrarea se realizează oriunde în țară, “chiar și în vârful muntelui, dacă ne anunți în prealabil ca să putem rezerva elicopterul”, după cum spun cei de la https://ciubar-sauna.ro/.

Pentru mai multe informații puteți folosi datele de contact:

Telefon: 0732539440

E-mail: office@ciubar-sauna.ro

Cluj Napoca, România

ciubăr din lemn