Am o perioadă aglomerată, în care încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să fiu alături de familie cât mai mult, să scriu pe blog, să citesc alte bloguri, dar şi să fac mici cercetări care să îl  ajute pe Ionuţ. Pentru mine personal îmi rămâne doar o oră seara, pe care o folosesc pentru a citi. Bine că este Mihai mereu atent şi îmi ia cartea uşor din mână, atunci când vede că adorm. :))

Ştiind că am un an la dispoziţie pentru a citi şi scrie despre cărţile din colecţia Strada Ficţiunii a editurii ALL, dar şi din cauză că am avut mereu altceva de făcut, am amânat momentul în care să vă dau această veste  importantă. Un nou sfârşit de săptămână, de care sunt convinsă că mulţi dintre voi vor profita pentru a se relaxa citind o carte. De ce nu una de la editura ALL, care vă poate aduce un abonament pe viaţă la cărţile de pe Strada Ficţiunii? Ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îţi place, iar alţii să te premieze pentru pasiunea ta?

elefant.ro

Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă

 

 

Nici nu s-a încheiat bine campania vALLuntar, că cei de la Editura ALL au dat drumul unei noi campanii de încurajare a lecturii, numită Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii. Se va derula pe parcursul unui an, între 23 aprilie 2013 şi 23 aprilie 2014 şi va aduce câştigătorului toate cărţile apărute în colectia Strada Ficţiunii, dar şi toate apariţiile viitoare, pe viaţă.

Poate participa orice persoană care deţine un blog în limba română, care scrie cel puţin un articol pe săptămână, neapărat corect din punct de vedere gramatical. Va fi ales câştigător cel/cea care la sfârşitul campaniei va avea cele mai multe recenzii înscrise în concurs. În caz de egalitate, va fi ales cel care va aduna cele mai multe comentarii la recenziile cu care a participat. Mai multe detalii găsiţi pe blogul Editurii ALL.

Lectură plăcută să aveţi!