Skip to main content

Citeşte şi câştigă

Am o perioadă aglomerată, în care încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să fiu alături de familie cât mai mult, să scriu pe blog, să citesc alte bloguri, dar şi să fac mici cercetări care să îl  ajute pe Ionuţ. Pentru mine personal îmi rămâne doar o oră seara, pe care o folosesc pentru a citi. Bine că este Mihai mereu atent şi îmi ia cartea uşor din mână, atunci când vede că adorm. :))

Ştiind că am un an la dispoziţie pentru a citi şi scrie despre cărţile din colecţia Strada Ficţiunii a editurii ALL, dar şi din cauză că am avut mereu altceva de făcut, am amânat momentul în care să vă dau această veste  importantă. Un nou sfârşit de săptămână, de care sunt convinsă că mulţi dintre voi vor profita pentru a se relaxa citind o carte. De ce nu una de la editura ALL, care vă poate aduce un abonament pe viaţă la cărţile de pe Strada Ficţiunii? Ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îţi place, iar alţii să te premieze pentru pasiunea ta?

 

Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă

 

 

Nici nu s-a încheiat bine campania vALLuntar, că cei de la Editura ALL au dat drumul unei noi campanii de încurajare a lecturii, numită Citeşte şi câştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii. Se va derula pe parcursul unui an, între 23 aprilie 2013 şi 23 aprilie 2014 şi va aduce câştigătorului toate cărţile apărute în colectia Strada Ficţiunii, dar şi toate apariţiile viitoare, pe viaţă.

Poate participa orice persoană care deţine un blog în limba română, care scrie cel puţin un articol pe săptămână, neapărat corect din punct de vedere gramatical. Va fi ales câştigător cel/cea care la sfârşitul campaniei va avea cele mai multe recenzii înscrise în concurs. În caz de egalitate, va fi ales cel care va aduna cele mai multe comentarii la recenziile cu care a participat. Mai multe detalii găsiţi pe blogul Editurii ALL.

Lectură plăcută să aveţi!

Comments
 • Irealia April 26, 2013 at 4:21 pm

  Go for it! Așa-i cum zici, nimic nu bate recompensa adusă lucrului făcut cu pasiune!

 • Iuliana April 26, 2013 at 4:37 pm

  Cărți gratis pe viata, ar fi un vis! Ma descurajează însă că există un singur căştigător, iar eu nu am suficient timp de citit încât să am şanse reale la premiul cel mare. Oricum, şi iniţiativa, dar şi premiul sunt foarte frumoase!

 • Cuvânta April 26, 2013 at 5:26 pm

  Succes, Vienela! Desi numarul de comentarii poate fi usor falsificat…

 • Ana-Maria April 26, 2013 at 6:04 pm

  Bafta maxima si spor la citit!

 • javra April 26, 2013 at 6:20 pm

  Bine, bine, dar ai câştigat celălalt concurs?
  Oricum, succes!

 • Karioka April 26, 2013 at 7:10 pm

  Deci cumpar cartile si le citesc, apoi fac recenzie si public ?

 • Sonia April 26, 2013 at 7:23 pm

  Succes Vienela. Voi fi prezentă la comentarii. Mi-ar plăcea să câștigi.

 • zdwub April 26, 2013 at 9:20 pm

  Nu e de mine concursul, chiar daca imi doresc multe carti nu am sanse sa primesc nici una din mediul online. Multe magazine online sustine cititul dar bine inteles pentru bani. Mie nu imi place sa dau bani pe carti deoarece citesc destul pe net dar ai o alta senzatie cand citesti o carte, vara, sub cires.

 • Florin Răvdan April 27, 2013 at 7:18 am

  Inca astept raspunsul celor de la Libris, iar apoi exista posibilitatea sa ma inscriu si in aceasta campanie. Nu de alta, dar daca exista sansa sa imi maresc biblioteca, o voi face. CHiar daca va trebui sa modific casa, pentru a incapea toate cartile ;))

 • Rolling Ideas April 27, 2013 at 7:23 am

  Succes! Promit ca vin sa comentez cu amandoua mainile la toare recenziile, si-l pun si pe Horthy sa comentaze 😀

 • elly weiss April 27, 2013 at 2:34 pm

  Succes! Ai un comentator de nadejde si in persoana mea 🙂

 • nespusdemult April 29, 2013 at 7:00 am

  Fictiune – cat mai multa! Frictiune – pe alocuri!

 • mixy April 29, 2013 at 12:22 pm

  Frumoasă inţiativă !

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.